Stiri

Azi încep Europenele de baschet 3x3! Vezi când joacă România!

Mihai Iordan

Mihai Iordan
02.09.2016

Cea de-a doua ediție a Campionatelor Europene de Baschet 3x3 debutează astăzi la București, în AFI Palace Cotroceni. Naționala feminină a României intră în focuri încă din prima zi, urmând să joace de la 18.35 cu Belgia și la 21.20 cu Ungaria.

Într-un top al celor mai bune 10 motive pentru care fanii trebuie să urmărească competiția de la București, site-ul FIBA a pus pe locul patru chiar cei care vor umple tribunele la AFI. “Fanii au dus echipa României către victorie în 2014 și nimeni nu mai are curajul să parieze împotriva gazdelor. De asemenea echipa feminină condusă de Gabriela Mărginean și Sonia Ursu a devenit o candidată cu șanse la medalii” scrie site-ul oficial al Federației Internaționale de Baschet.

Fetele vor juca astăzi ambele meciuri din faza grupelor, în timp ce băieții vor intra pe teren mâine de la ora 19.45 cu Slovacia și de la ora 21.20 cu Rusia.

Pe lângă cei mai buni jucători și cele mai bune jucătoare din Europa, vin la București și cei care îmblânzesc mingea de baschet, componenții trupei de freestyle Heroes of the Court din Ucraina, care vor susține demonstrații în fiecare dintre cele trei zile.

În ultima seară a competiției, duminică, finalele vor fi prefațate de un concurs de slam-dunk la care vor lua parte Vadym “Miller” Piddubchenko (Ucraina), Borja “Zero Gravity” Molinello (Spania), Arek “Aro” Przybylski (Polonia), Grațian “I Bounce” Pintea (România).

Spectacolul va fi întregit de majoretele de la Dracula’s Girls și dansatorii de la Frontline Crew.

Competiția poate fi urmărită integral pe www.youtube.com/fiba3x3 și va fi transmisă parțial în România de Sport.ro. 

Campionatele Europene de Baschet 3x3 se desfășoară sub egida Federației Internaționale de Baschet și sunt organizate de către Sport Arena, ACS Sport Promotion și Federația Română de Baschet cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Primăriei Municipiului București, PROEDUS și a Universității Politehnice București. Partenerii evenimentului sunt: Telekom România, AFI Palace Cotroceni, Nike, Gatorade și Wilson, sponsor global al FIBA 3x3. Powered by Kiss FM și Vice.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate