Stiri

BASCHET, VEDETE ȘI UN DUEL DE LA DISTANȚĂ TATĂ-FIU PENTRU TROFEE LA SUPERBET 3X3 CHALLENGE

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.05.2019

Cântăreața Lora l-a asistat pe dunker-ul Italian Marco Favretto în timpul demonstrației de slam-dunk care a fost punctul culminant al turneului Superbet 3x3 Challenge, primul eveniment marca Sport Arena Streetball din 2019. Show-ul de baschet 3x3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, a marcat și startul campaniei de calificare pentru echipa națională de fete.


Lora, alături de prietenul ei Ionuț Ghenu și de Speak au alcătuit echipa artiștilor în meciul celebrităților în care au încheiat la egalitat 8-8, cu echipa managerilor din care au făcut parte Virgil Stănescu, fostul fotbalist Vlad Munteanu și Florin Jianu.


Stănescu a avut emoții atât pe teren, unde a jucat finala categoriei open, cedată în fața sârbilor de la Vrbas Avai, dar și în afara terenului, ca cel mai înfocat fan. Fiul său, Remi, a devenit campion la categoria Baby, alături de coechipierii săi Petru Spârlac, Alex Popovici și  Horia Daniș după o finală câștigată cu 7-5 în fața celor de la Warriors Lynx.


Ploaia a dat peste cap programul primelor două zile ale competiției, însă în ciuda vremii nefavorabile, fiecare moment prielnic a fost folosit de către pasionații de baschet pentru a încinge tradiționalele miuțe pe terenurile instalate la ParkLake Shopping Center.


Fetele din naționala României de baschet 3x3, care la Superbet 3x3 Challenge și-au început oficial drumul pentru calificarea la Jocurile Olimpice, s-au impus la categoria Open Feminin, evoluând pentru Știința București.


Sonia Ursu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a competiției, în timp ce MVP-ul turneului masculin a fost sârbul Philip Simic. Ambii sportivi au fost premiați cu câte un ceas de către Tissot – official timekeeper al competiției.

Dacă italianul Favretto a impresionat prin tehnicitatea dunk-urilor sale, lituanianul Gediminas Zitlauskas a uluit asistența prin detenta sa impresionantă și execuții un grad ridicat de dificultate.


Sâmbătă Junkyard și Electric Brother au electrizat atmosfera cu cântecul “3x3” care a devenit sound-ul oficial al Sport Arena Streetball și a fost lansată în premieră la eveniment.


Trupa de majorete Dracula’s Girls din Târgoviște a aprins imaginația spectatorilor prin coregrafiile etalate pe terenul din ParkLake Shopping Center. Fetele lui Dracula și-au băgat coada și în mașina oficială a turneului, oferită de APAN Top Selection, care a fost umplută cu mingi de baschet.


Peste 300 de participanți s-au înscris pentru acest prim turneu marca Sport Arena Streetball al anului. Cele mai mari emoții le-au trăit părinții la finalele categoriilor de copii, toate încheiate cu victorii la limită. Guacamolii au învins cu 6-5 pe Lakers 3x3 la Mini băieți iar Green Freaks a câștigat cu 10-8 în meciul cu Dragons.


Copiii școlii de dans Ana Dance, din ParkLake Shopping Center au completat perfect un week-end dedicat sportului urban, prin demonstrațiile de street-dance pe care le-au susținut în cursul zilei de duminică.

Superbet 3x3 Challenge a fost un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat cu sprijinul ParkLake Shopping Center. Evenimentul a fost susținut de Superbet – naming partner, Mastercard și Nike – elite partners, Tissot – official timekeeper, UPC – connectivity partner, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, Lego, World Class, Doritos, Ideal Board Games, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și Primăria Sectorului 3 – event partners. Un eveniment promovat de ProFM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate