Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu încheie cu victorie cantonamentul de la Zlatibor

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.09.2018

BC CSU Sibiu a încheiat cantonamentul din Serbia cu o victorie în fața echpei locale, KK Zlatibor, scor 81-67, pe sferturi 16-18, 26-13, 24-23, 16-12.

Cel mai bun marcator al Sibiului a fost Justas Tamulis cu 18 puncte, urmat de Kevin Hardy 16p, Monyea Pratt 15p, Randal Falker 11p, Mirel Dragoste 10p, Isaiah Philmore 10p, Aurel Gavriloaia 1p, Wilhelm Brosser 2p. Au mai jucat Varga, Gheorghe, Cerbu.

Pentru formația din Zlatibor a evoluat Radomir Marojevic, jucător cunoscut în România după ce a evoluat pentru CSM București, Gaz Metan Mediaș și SCM U Craiova.

„O ultimă zi de cantonament reușită, cu un joc în care am avut o rotație mai mare, odată cu sosirea lui Philmore, sub coș s-a simțit. Am avut un cantonament foarte util, în care am muncit din greu și după care putem trage speranțe pentru un nou sezon reușit. Mă bucur că suntem toți sănătoși și aștept cu nerăbdare revederea cu Chris, dar și turneul următor”, a declarat Dan Fleșeriu, conform bc-csusibiu.ro.

BC CSU Sibiu va reveni acasă, acolo unde nu va petrece foarte mult timp iar marți se va deplasa la București unde va disputa trei partide de pregătire contra celor de la SCM U Craiova, CSO Voluntari și Athletic Constanța.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!