Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu învinge pe BCM U FC Argeș Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.01.2018

BC CSU Sibiu învinge pe BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 79-71 (19-18, 20-27, 20-7, 20-19)

De la BC CSU Sibiu s-au remarcat: Tyler Amos Laser cu 20 puncte (4x3), 2 recuperări și 7 pase decisive, Monyea Durrell Pratt cu 15 puncte (1x3), 10 recuperări și o pasă decisivă și Radu Paliciuc cu 12 puncte (2x3) și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Porter Silvanus Troupe cu 17 puncte (3x3), o recuperare și 2 pase decisive, Alexander Kostoski cu 14 puncte (1x3), o recuperare și 2 pase decisive și Andriy Agafonov cu 14 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Top 6
    Probabil vom prinde top 6, ținând cont că CSU Craiova are meciuri mult mai grele decât noi. Mai mult nu putem spera, jucam intr un roman, Titus, la Sibiu joaca mereu constant bine Dragoste si Paliciuc .Dacă nu se iau masuri acum ( nu cred ca se vor lua ), sezonul e compromis. Felicitări Sibiu, cel puțin acasa, la ce public frumos au, vor fi foarte greu de învins.

    cu 6 ani în urmă (27.01.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Rezultat mincinos
    Parerea mea e ca am pierdut mult mai urat decat o arata scorul.adversarul clar nu a jucat la potential maxim,in timp ce noi parca vrem sa doboram recordurile negative . EU NU CRED CA IN ISTORIA PRIMEI LIGI O ECHIPA A REUSIT INTR.UN SFERT DOAR UN COS DIN ACTIUNE.

    cu 6 ani în urmă (27.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!