Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu învinge pe CS Dinamo Știința Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.10.2018

BC CSU Sibiu învinge pe CS Dinamo Știința Bucureşti cu scorul de 96-92 (21-22, 24-18, 25-23, 26-29)

De la BC CSU Sibiu s-au remarcat: Randal Alan Falker cu 22 puncte (1x3) și 7 recuperări, Monyea Durrell Pratt cu 18 puncte (2x3), 5 recuperări și 5 pase decisive și Isaiah Lemart Philmore cu 16 puncte (2x3), 6 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Zoran Vrkic cu 29 puncte (2x3), 6 recuperări și 2 pase decisive, Justin Baker cu 19 puncte (2x3), 9 recuperări și 3 pase decisive și Modestas Kumpys cu 18 puncte (2x3), 4 recuperări și 3 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Pfou
    Tare greu... Faină echipă Dinamo, dacă aveau o rotație mai lungă ne băteau azi. Noi i-am luat de sus și era să plătim. Nu am avut intensitate defensivă decât din când în când, dar până la urmă ne-am păstrat mintea limpede și am câștigat. Urât gestul lui Falker, sper și cred că nu o să mai văd la el așa ceva, mai ales că în cei doi ani la Steaua a fost mereu fair.

    cu 5 ani în urmă (05.10.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    . ..
    Dinamo are o echipa frumoasă și un antrenor bun. Meci frumos dar care a fost influențat se o decizie a arbitrilor. La acel clinci trebuia dictat fault antisportiv la Calenic si fault descalificator la Falker. Aceasta faza a fost in primul sfert si fara punctele lui Sibiul avea probleme.

    cu 5 ani în urmă (05.10.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Trebuia eliminat la faza aceea Falker. Sunt curios dacă va primi ceva suspendare.

      cu 5 ani în urmă (05.10.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu lauri :

    csu sibiu
    Chiar eram curios ce o sa spuna Gyke de jocul echipei noastre pt ca am vazut comentariile tale anterioare in legatura cu apararea noastra. Azi am jucat cu, probabil cea mai accesibila echipa (cel putin pe hartie) din grupa 1-8 si am luat 92 de puncte. Stiu ca si Fleseriu spunea ca o sa tina echipele adverse sub 70 de puncte pt ca apararea o sa fie punctual forte. Daca nici aparare nu facem atunci o sa fie greu, mai ales in playoff.

    cu 5 ani în urmă (06.10.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      CSU
      Nu cred că Dinamo va fi cea mai accesibilă echipă, dar vedem, oricum e clar că trebuie tras tare cu toate cele din GVA. Revenind la noi, problema a fost atitudinea, nu știința. Mindset ul a fost prost, iar apoi a fost greu de schimbat... Au fost momente cu apărare foarte bună, doar că prea scurte 😉. Important că atunci când ne-a ajuns cuțitul la os, am reacționat bine. Vedem, one match at the time...

      cu 5 ani în urmă (06.10.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!