Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu învinge pe CSM CSU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.10.2016

BC CSU Sibiu învinge pe CSM CSU Oradea

BC CSU Sibiu învinge pe CSM CSU Oradea cu scorul de 74-70 (13-20, 17-28, 23-10, 21-12)

De la BC CSU Sibiu s-au remarcat: Kevin Christopher Hardy cu 20 puncte (1x3), 7 recuperări și 4 pase decisive, Igor Mijajlovic cu 20 puncte (4x3), 3 recuperări și 3 pase decisive și Bogdan Popescu cu 11 puncte (1x3), 5 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Sean Antwan Barnette cu 19 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, Andrei Mandache cu 15 puncte (3x3), 2 recuperări și 3 pase decisive și Muhamed Pasalic cu 11 puncte (3x3) și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

37 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Mda
    Ori au avut baietii niste bani la pariuri ori cred ca trebe o sedinta grea si lunga la psiholog. Pana se poate, trebuie reziliate niste contracte si refacuta echipa pe 4-5 oameni. Altfel, e grava treaba peste tot.

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Penibil
    Fleseriu l-a bătut la curu gol pe Achim, care încă nu a învătat că nu poti să joci cu Pop, Petrișor si Pasca - a se citi si Tibarna, decât în ultimul sfert, si atunci dacă ai un avantaj linistitor.Prin introducerea lui Pop a deconectat total echipa, care a-a si e văzut câștigătoare. Felicitări Sibiului,exemplu de curaj si dăruire.

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Bun ideea e asa.Orcine pierde nu înseamna titlul aceasta înfrangere.Primele 2 sferturi excelente.Ultimele 2 execrabile penibile nu stiu cand am vaz Csm asa rau.Absenta lu Zeno si Titus s-a vazut din plin.Fizic mie Oradea mi s-a parut foarte rau.Comagic 0,Dension si Tibarna foarte slabi.Eu am spus dupa accidentarea lui Zeno trebuie întariri parerea mea personala era bun un Hargrove care din nimic facea orce.Sibiu au crezut în şansa lor.Echipa asta de cand e Achim a avut avantaje de peste 10 pct cu duiumu Ex la Craiova sez trecut si au pierdut de nush cate ori.Da o revenire din partea acestei echipe când e condusa nu prea am vazut.Seara buna tuturor

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    VICTORIE
    Frumoasa si meritată victorie, o revenire fantastică! Bravo băieți, felicitări pt dăruirea exemplară!Felicitări Dan Fleseriu! Ne-ati adus o mare bucurie! Si tineti-o tot asa!!! HAI CSU!!!!!!!

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Hermannstadt :

    plangacisi suporterii oradeni
    Tot timpul aruncati cu pietre , ba ca una va ca alta. Nemultumiri chiar si dupa o calificare frumoasa in grupele CL. V-am prins si noi accidentați si obositi , v-am batut in aceste conditii si sariti repede la Achim , la jucatori ... Aveti o echipa frumoasa si un antrenor excelent , dupa Sibiu sunteti favoritii mei , cateodata cred ca nu meritati aceasta echipa campioana. In fine , felicitari baietilor dela Sibiu ptr victorie , o victorie de moral !!!

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Oradea
    Îmi pare rău, dar suporteri mai de rezultat că cei de la Oradea eu nu am văzut. Bai oradenilor, aveti o echipă grozava cu un antrenor supermeserias, iar voi la prima înfrângere vezi sa schimbati toată echipa. Ati jucat prima repriză senzațional, e drept si pe fondul apărării zonă a noastre execrabila, iar apoi, când s-a luminat si Fleseriu si a trecut la om la om, cu agresivitatea si intensitatea la maxim, nu v-au mai timid bateriile. Ce dracu, ati jucat 6 meciuri în 2 săptămâni la un nivel super ridicat, este posibil sa apară si o înfrângere. În condiții normale, noi nu puteam ridica pretenții la victorie. Încă o dată, am văzut în prima repriză cel mai frumos baschet din ultimii ani în campionatul nostru. Puneți suflet si susțineți-vă echipa tot timpul, chiar dacă din când în când mai pierdeți.

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oradea
      Mi-a luat-o colegul înainte...

      cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      idem
      Perfect adevarat ce ai zis si tu !

      cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      Sibiu
      Faptul ca avem echipa buna, nu imi acopera ochii sa nu vad ca unii jucatori nu confirma deloc (remarc, nu dau cu paru).
      P.S. Adevaru e ca sala voastra merita astazi sa castigati in maniera asta (e mai frumos asa)

      cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Prieteni sibieni nu cred că puteți nega ca azi Comagic a fost 0,iar Denison si Tibarna foarte slabi cam asa sunt de la începutu campionatului.Pentru mine unul nu este deranjanta înfrangerea pentru ca erau conditii să vina si ea oboseala,absente...Dar nu tin minte poate gresesc sa fie echipa care in atatea randuri sa aiba avantaj consistent si dupa nimic.Astazi de ex,supercupa avantaj de vreo 9,10 pct.Cu Lukoil in retur de pe la 17 pct avans ajunseseră aia pe la 5,6 s-a trezit Achim sa-l scoata pe Pasca ca de nu era si mai rau,Campionatul trecut reamintesc?Cu Steaua,Craiova si mai sunt si altele

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      CL
      As vrea si eu un Tibarna , Petrisor , Pasca , sa pierd meciuri cum spuneai mai sus si sa ies campion , in plus sa vad si cel putin 7 meciuri de CL. Bafta multa !

      cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      încă odată
      Se întâmplă, asta e baschetul, oricât ai vrea nu pot câștiga toate meciurile. Iar jucătorii sunt si ei oameni, cu calități si defecte, poți să prinzi o serie de meciuri proaste, dar la voi nu a fost cazul totuși. Sunteți echipa campioană, mai e mult, lăsați mașina de baschet sa se tureze. Nu va luați de cate un jucător, ca pierdeți esențialul. Sfatul meu prietenesc si...gratis pe deasupra.

      cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    nu e surpriza!
    Eu am scris de ieri aici pe forum ca daca nu acum atunci cand sa mai batem Oradea? Era singura sansa sa batem Oradea si nu este o surpriza. Trebuie sa tinem cont de 2 oameni cheie pe care Oradea ii are accidentati plus efortul depus in ultimele saptamani. In a doua repriza v-a last benzina dragi oradeni. E normal. In rest frumos meci! Oradea-Cluj va fi in proportie de 99% finala asa ca ura si la alte meciuri frumoaes. Noi ramane sa intram in top 6 si apoi vedem ce se poate sa fie putin mai sus ca anul trecut. Respect Oradea! Bravo si bafta pe mai departe!

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    Felicitari !!
    ...ambelor echipe.
    Prima parte, Oradea de vis !!
    Pauza i-a inmuiat iar CSU a renascut. Oricat de tare va arde "tastatura" va rog sa va abtineti suporteri oradeni. Asa se naste "o tribuna" adevarata ...cum e la Sb
    La bine si la greu asta e definitia unui "fan adevarat".
    Fiti mandri de echipa asta!
    Oradea e o echipa frumoasa.
    Hai CSU !! Echipa mea sa nu te temi, caci noi mereu aici suntem...
    asta se canta la -10, -15, -18 👏👏👏

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      adevarat!!
      Mare dreptate ai!! E adevărat ca nu piti sa zici bravo si felicitari echipei când pierde..dar nici sa te apuci sa dai in stanga si-n dreapta cu acuze nu e bine.Pana la urma este un meci pierdut dupa multe meciuri bune jucate intr o perioada scurta. Si nu cred ca este constructiv nici sa tot critici niste jucători , mereu aceeasi, care n-or fi ei cei mai slabi din campionatul României. ....de parca la jucătorii autohtoni si avem multe alegeri de facut....iar voi orădenii chiar vreti ca cei mai buni romani sa fie la Oradea. Oricum sunt jucători buni, peste jucătorii multor echipe din campionat si isi fac si treaba atât cat pot si li se permite.

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Brabo Sibiu
    un oras care respira baschet, o sala super...activa, zgomotoasa, inimoasa, uneori chiar exagerat :D!!!
    NU retin ca Oradea sa primeasca un run de 20-2 ca in sf 3.....sper sa nici sa nu mai vad vreodata asa ceva pentru ca a durut rau de tot!!! Pe de alta parte, se gasesc destule circumstante pentru caderea din partea a 2-a, dar si asa, 18 puncte avans sa le risipesti nu se intampla prea des!
    Bravo Sibiu, sunt convins ca intrati in top 6 lejer si o sa mai faceti meciuri formidabile!!!

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ...
    Judging a person does not define who they are... it defines who you are! Judge less... appreciate more!

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Meritat am pierdut
    Echipa Sibiului a castigat meritat. Am avut si noi meritul nostru in modul cum am pierdut de la +18puncte dupa Pauza mare!! Vor urma si alte meciuri unde vom pierde tot asa:
    1. Avem doar 2 pivoti care sunt putini,dar chestia aceasta nu-l intereseaza pe cei din staff ca nu au observat.
    2. Jucam cu 8 jucatori (care au experienta) un sezon intreg?! Diferente pina la 12jucatori (fara experienta) le avem din bonus ca ...
    3. Daca nu merg aruncarile de 3puncte suntem pierduti in atac.
    4. Numai cu un singur om inalt pe teren, ne place sa jucam? de ce???
    5. Intotdeauna dupa ce avem 10-15puncte avantaj, pierdem repede in repetate ori, meci de meci.de ce??
    Asa a fost si anul trecut si asa ramane si anul acesta.
    Mai este mult de rezolvat la echipa, pana cand nu pierdem in LNBM cum am pierdut azi. Daca se vor supara multi dintre fanii oradenilor, dar asa este, cine a urmarit meciurile a vazut.


    cu 7 ani în urmă (11.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ..
    Am castigat azi un meci greu impotriva unei echipe solide, dar nu trebuie sa ascundem de faptul ca ei au jucat fara 2 jucatori importanti si au venit dupa o perioada aglomerata cu meciuri grele.

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Eu unul știu că Denison,Zarko și Tibarnă pot mult mai mult de atat.Au demonstato în atatea rânduri.Înfrangerea am spuso s-a datorat si oboselii și absențelor.Dar campionatu e lung.Bravo Sibiu pentru revenire și atmosferă

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSM CSU Oradea andreicovici:

      Cei 3
      La Denison sper si eu in continuare, desi timpul trece... Dar nu uit cate a facut pt Oradea data trecuta :) Cat despre Comagic, e bataios, sufletist dar cam atat. Iar Tibarna...."febletea" mea, e o eterna speranta de peste 5 ani daca nu ma insel, si nu confirma. Un meci bunicel la o gramada de meciuri slabe e prea putin la ce asteptam de la el. E prea moale, prea fara vana, prea multe mingi scapate sau balbaite, prea ...lipsit de tupeu acolo sub cos. Degeaba a mai pus masa musculara pe el, e la fel de fricos si nesigur sub panou. Si nu asta e atitudinea pe care trebuie sa o aiba un pivot.

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Parere subiectiva, evident :)
    Am pierdut. Da, meritat. A venit oboseala dupa atatea meciuri si era normal sa fie asa. Dar tocmai in aceste momente in care titularii de drept obosesc si au nevoie de cate un respiro, se vede lipsa de valoare a celorlalti care ar trebui sa ii suplineasca. Atunci ne prabusim. E prea mare diferenta de valoare dintre Zeno, Barnette chiar Mirkovic sau Mandache si ceilalti. Pop, Pasca, Petrisor, Tibarna , cu regret o spun chiar si Denison sau Comagic (iata 6 !!!jucatori ) care trag echipa in jos si risipesc punctele adunate de ceilalti...
    In asemenea conditii e greu chiar si pt Achim sa castige meci de meci. Apropo de Achim, ce nu am inteles eu legat de acest meci e lipsa lui de reactie in sfertul 3, cand a cerut timeout cand eram aproape egalati ! Mult prea tarziu. Poate acolo putea opri prabusirea mai repede si alta era soarta meciului.
    Una peste alta, felicitari Sibiu pt victorie si atmosfera ! Cat despre Oradea, eu personal mai sper in macar 2 transferuri si atunci ne aparam titlul ! :) Hai Csm Oradea ! :)

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    VALOARE!
    Incep prin a preciza faptul ca prin limitarea nmarului de jucatori straini la numai 5, s-a pierdut din valoarea de anul trecut a echipelor, mai putin U-BT care prin pare pe plus. Din cate observ eu, echipele mari, chiar si Lukoil Sofia inregimenteaza cel putin 4,5 jucatori mari sub panou. Oradea nu are asa ceva. Ce este mai rau este ca Oradei nu-i functioneaza pivotii... Probleme si probleme, echipele mari schimba jucatorii care nu s-au integrat conform asteptarilor si pe piata sunt foarte multi jucatori liberi... JOSH BOONE!!! Doar unul dintre ei... dar cine sa-i vada???

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Tu te auzi?Cum sa vina Boone in Romania?A jucat anu trecut pt Khimki.Acuma a fost la Pinar.Stii bugete salarii.Nici Csm si U daca pun bani nu-l aduc pe ala la ce salar are

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      DREPT LA REPLICA!
      Anul trecut pe vremea asta incepea la KALEV, in Estonia, mai apoi s-a transferat in Rusia unde nu a facut fata cerintelor... Uite cand poti intereseaza-te si vezi dar eu iti zic ca mai mult de 15.000 euro /luna nu avea in Estonia!

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Eu unul cred că are mai mult de 15.000.Totusi e echipa din Vtb Kalev.Sa-l fi adus Khimki pe un salar undeva la 15.000 nu cred la banii lu ăia.Nush ce să zic.Si Pinar la bugetu lor si asa post acolo sub panou cred că dadea mult mai mult plus is și pretentiile jucatorului.Plus are CV Nba.....Io unu nu stiu daca în Romania este pivot cu salar de 15.000 cred ca toate sunt sub.Parere personala.

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Continuare
      Corect, in Rusia avea ai mult aproape dublu, la Pinar nu mai avea salariul din Rusia, iar acum este liber de contract... Sa ne zica cineva de la Oradea cat castiga Danison si eu ma angajez ca in 3 zile le aduc pe aceasi bani un pivot mult mai bun! :))))

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      continuare!
      am vrut sa zic ca le recomand! ca de adus sa si-l aduca!!!

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      De Achim depinde aici ca e cam fixist de felu lui.Daca dupa el Denison e perfect așa rămâne

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    DonDiablo
    Boone era doar un exemplu sunt extraordinar de multi jucatori liberi fara contract care risca sa piarda un sezon daca nu semneaza degraba. Mack spre exemplu a preferat sa semneze in Macedonia, dar sa joace decat sa ramana fara club!!!!!!

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    DonDiablo
    Vlad Moldoveanu.....aproape 20.000, Dykes 15.000, Barro....12.000! ce zici doar 3....dar mai sunt!!!

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Stai linistit că Zeno si Bernette se învart pe la 16,17 sigur

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Buget
      Imi pare rau sa te dezamagesc dar Oradea nu are buget sa-si permita sa plateasca salarii de 16-17.000 de euro pe luna. Astfel de salarii poate plati doar Clujul si Steaua . Oradea are spobsor o banca far nu ca si sponsor principal, deci nu contribuie cu prea mult. E greu sa mai aduci inca un strain, doar daca nu renunti la unul.
      Faptul ca esti campioana nu te ajuta la buget daca nu ai de unde sa gasesti sponsori noi. Oradea nu are atatea posibilitati de atragere a sponsorilor pt ca nu sunt multe firme puternice in oras. Din acest motiv toata stima pt Sere ca reuseste sa asigure buget competitiv de atatia ani.

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    REZULTA BUGET SERIOS
    Daca il remunerezi pe Zeno cu 16 mii fiind guard, atunci cel puti 16.000 trebuie sa ii oferi si unui pivot.... deci eu recomand un pivot care iti baga 12-15 puncte pe meci lejer in Romania... Hai sa fim seriosi daca avem cunostinta despre banii din baschet trebuie sa stim ca la 16 mii aduci super jucator!

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Si ce vrei sa spui cu asta ca Zano are mult mai putin?Iti zic io nu are

      cu 7 ani în urmă (11.10.2016)
    Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea moise :

    jucatori romani
    Vad ca multi oradeni critica jucatorii romani ai CSM-ului. Dar uitam cateva lucruri: avem voie 5 straini, deci trebuie 7 romani in lot. Titus e bun, dar accidentat. Mandache foarte bun. Tibarna e component al lotului national , si unul din cei mai vechi jucatori ai CSM. Pasca cel mai vechi. Petrisor, oricum mai bun decat Dani Popescu de anul trecut. Bobe Niculescu un tanar de perspectiva (imi pare rau ca nu folosit mai mult). Sergiu Pop e la numar, sa fie lotul complet, joaca 1 minut pe luna. Ce romani sa mai aducem? Credeti ca Laci Lazar e mult mai bun decat Tibarna? Santa? Baciu? Toth? Credeti ca aia sunt mai buni? Nu o fi Tibarna un pivot de superclasa, dar e cel mai bun din cei enumerati. Ce nu imi place la el, e lipsa de atitudine, indolenta lui din multe momente. Pasca e unul care in mod normal nu ar prinde mai mult de 3-4 minute pe meci, dar accidentarea lui Titus si lipsa unui strain pe postul 4 il obliga pe Achim la folosirea sa indelungata. Petrisor e om de 7-8 minute pe meci, si nu o face atat de rau. Ce romani buni mai sunt in Romania? Torok (da, mi-ar placea), Moldoveanu (nu avem bani de el), Bogdan Popescu (prea batran), Calota (nu se incadreaza sistemului lui Achim, plus ca vrea minute multe, ceea ce nu se poate aici), Corpondean nu a fost bun aici, Gutoaia nu a fost bun aici, Burlacu nu il vrem, Szijarto nu il vrem. Da, ar fi bun un Fraseniuk, poate un Orbeanu, poate Adi Tudor, Polyak, Lazar, dar ganditi-va, sunt 11 echipe in campionat, nu poate Oradea sa ii ia pe toti. E doar umila mea parere, trebuie sa fim alaturi de CSM si jucatorii ei, cu care am luat titlul, cu care ne-am calificat in grupele CLB, avem accidentati 2 piese foarte importante. HAI CSM

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    PIVOT NOU
    Gata am gasit si pivotul SHOWN KING liber de contract!!! Acest pivot cu siguranta are un salariu ce poate fi platit de catre Oradea!

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!