Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu și U BT Cluj-Napoca au dat-o la pace într-un meci amical

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.11.2018

BC CSU Sibiu și U BT Cluj-Napoca au disputat marți seară, 27 noiembrie, un joc amical în Sala Sporturilor din Mediaș, profitând de pauza competițională pricinuită de meciul echipei naționale cu Kosovo din preliminariile pentru EuroBasket 2021.

Partida dintre cele două rivale a fost una echilibrată. În niciun sfert nu s-a consemnat o diferență mai mare de 4 puncte. Acest aspect s-a văzut și în scorul final, 70-70, iar cele două echipe au preferat să încheie după 40 de minute de joc. Fiecare echipă a avut un avantaj maxim de 6 puncte și un câte un run de 9-0. U BT Cluj Napoca a fost mai mult la conducere, timp de 24 de minute, în timp ce Sibiu a fost în față în doar 13 minute din joc. Cele două rivale s-au succedat de 18 ori la conducere și de alte 9 ori s-au aflat la egalitate.

Aleksandar Rasic a fost cel mai bun marcator al partidei cu 18 puncte, plus 3 recuperări și 2 pase decisive. Pedja Stamenkovic a terminat cu 11 puncte iar Andrei Calnicenco cu 10. Jason Washburn a fost aproape de un double-double, duă 10 puncte și 9 recuperări.

Kevin Hardy și Lucas Tohătan au fost cei mai bun jucători de la BC CSU Sibiu, fiecare cu câte 14 puncte marcate. Justas Tamulis a adugat 11 puncte iar Isaiah Philmore 10.

La BC CSU Sibiu a lipsit Mirel Dragoste, convocat la echipa națională, în timp ce la Cluj nu au jucat Vlad Moldoveanu, Nandor Kuti, Roland Torok și Tony Easley.

BC CSU Sibiu va mai disputa un meci amical, mâine în fața lui CSM Mediaș.

foto: BC CSU Sibiu (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!