Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a anunțat despărțirea de Monyea Pratt

David Istrate

David Istrate
12.07.2019

BC CSU Sibiu a anunțat despărțirea de Monyea Pratt

Ediția 2018/2019 a Ligii Naționale a fost una excelentă pentru BC CSU Sibiu, formație ce a reușit să obțină Cupa României și să încheie campionatul pe poziția secundă. La finalul sezonului, Dan Fleșeriu declara că își dorește să păstreze cât mai mulți străini din lotul de la acea vreme, încercând să construiască un proiect bazat pe continuitate.

Între timp, Randal Falker, Isaiah Philmore și Chris Cooper au semnat noi contracte cu formația sibiană, însă au apărut și doi străini noi: Barry Stewart și Jared Jordan. BC CSU Sibiu a anunțat despărțirea de Kevin Hardy și era evident că vor mai urma și alte plecări.

Astăzi (12.07), pe pagina de Facebook a clubului sibian a apărut un mesaj de mulțumire la adresa lui Monyea Pratt, baschetbalist ce nu va mai evolua pentru CSU Sibiu în următorul sezon. Acesta a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Dan Fleșeriu, având medii de 12.4 puncte, 6.9 recuperări și 4.4 pase decisive în cele două sezoane petrecute în România.

Conform surselor Total Baschet, între cele două părți au existat negocieri intense pentru ca Pratt să rămână pe malul Cibinului, dar acestea nu s-au mai concretizat.

Așadar, în acest moment lotul vicecampioanei arată așa: Barry Stewart, Jared Jordan, Isaiah Philmore, Chris Cooper, Randal Falker, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

*foto: Cristi Cojocariu/BC CSU Sibiu - Facebook

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu CountJustice :

    Multumim!
    Multumim mult, Mo! Mult succes. Until next time :)

    cu 4 ani în urmă (12.07.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu underCat :

    Another day another loss
    un om de baza in angrenajul lui Fleseriu. Procentajele excelente in aparare vor fi greu de inlocuit. Se profileaza din pacate un alt punct nevralgic cel putin la lotul pe care-l avem acum. Dar sa vim pozitivi si sa revedem cateva momente frumoase.
    https://www.youtube.com/watch?v=72XW_cmv2Bk&feature=youtu.be

    cu 4 ani în urmă (12.07.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Un jucator polivalent care si-a facut bine treaba pe pozitiile 1-4.
    Acum ca avem ii avem pe Jordan si Torok, mai trebuie sa acoperim doar pozitiile 2-3. In locul lui as prefera un jucator mai tanar, bun aparator si cel mai important cu precizie mai mare de la libere, semi distanta si distanta, acolo unde Mo a avut procentaje modeste in acest sezon.

    cu 4 ani în urmă (12.07.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Sibiu
      Nu știu ce profil ofensiv au cei doi jucatori veniți la voi (apropo, foarte ciudat, dar eu nu am găsit niciun filmuleț cu ei să-i vad, ce naiva e asta! ) dar v-ar trebui și un jucător care sa poată ataca coșul, sa pătrundă, sa șuteze, nu aveți asa ceva.

      cu 4 ani în urmă (13.07.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Video
      Da, nu prea sunt clasicele highlights uri. La Jordan tot mai găsești câte ceva, inclusiv https://www.facebook.com/TigersTuebingen/videos/jared-jordan-ist-neuer-all-time-assist-leader-der-easycredit-basketball-bundesli/10155013472922442/. În schimb cu Stewart aproape nimic pe YouTube, doar meciuri întregi de sezonul trecut de EuropeCup. Ls Torok să știi că nu am căutat 😂😂😂

      cu 4 ani în urmă (13.07.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Re:
      Sa înțeleg ca e prea slab (sau bun) sa mai aibă nevoie de clip de promovare sau a cautat dl Fleseriu o surpriza pt toată lumea, sa nu-l poată ști nimeni?

      cu 4 ani în urmă (13.07.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    E posibil ca Stewart o sa fie principalul shooter si scorer al echipei. Tubingen a devenit un loc de incredere de unde sa transferi jucatori si cam toti cei care au venit sau au plecat acolo au fost jucatori foarte buni, deci ma astept sa fie la fel de valoros ca Richard si Laser.

    cu 4 ani în urmă (13.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!