Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a câștigat primul amical din presezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.08.2018

BC CSU Sibiu a disputat primul meci de pregătire din acest presezon. Echipa antrenată a întâlnit formația sârb Borac Cacak într-un meci test disputat la Zlatibor, locul de cantonament al formației sibiene.

Echipa condusă de Dan Fleșeriu a reușit să se impună la limită în fața echipei din Serbia, scor 80-79. BC CSU Sibiu a reușit să întoarcă soarta jocului de verificare după ce la pauza mare era condusă la 10 puncte diferență.

Justas Tamulis a fost cel mai bun marcator pentru BC CSU Sibiu cu 20 puncte. Kevin Hardy a adăugat 19 puncte, Monyea Pratt - 16, Randal Falker - 9, Aurelian Gavriloaia - 7, Lucas Tohătan - 5, Wilhelm Brosser - 4. Pentru BC CSU Sibiu au mai evoluat Mirel Dragoste, Alex Varga și Dragoș Gheorghe. Cooper și Philmore încă nu au făcut joncțiunea cu lotul lui Dan Fleșeriu.

La Borac Cacak, semfinalistă anul trecut în Liga Adriatică 2, a jucat Marko Marinovic, fost jucător la Steaua și Craiova și tot odată cel mai bun pasator din EuroCup. Echipa sârba este antrenată de Jovica Arsic, trecut în cariera sa și pe BCM U Pitești.

Următorul meci de verficare pentru BC CSU Sibiu va avea loc pe 3 septembrie în fața celor de la Krka Novo Mesto, tot la Zlatibor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!