Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a depus un memoriu la FRB, în urma meciului doi al finalei

David Istrate

David Istrate
31.05.2019

BC CSU Sibiu a depus un memoriu la FRB, în urma meciului doi al finalei

Miercuri, 29 mai, Sala Transilvania a găzduit cel de-al doilea duel al finalei dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea. În primul joc, oaspeții au reușit să se impună, după un sfert trei foarte bun, în timp ce, în partida a doua, tot elevii lui Cristian Achim au avut câștig de cauză.

La conferința de presă organizată după cea de-a doua întâlnire, Dan Fleșeriu a declarat că jucătorii săi au fost tratați „incredibil de rău”, dând de înțeles că arbitrii au fluierat împotriva lor. Astăzi, 31 mai, la două zile după meciul câștigat de CSM CSU Oradea cu scorul de 64-62, pe pagina oficială a clubului sibian a apărut un comunicat. Conform acestuia, conducerea lui BC CSU Sibiu a trimis un memoriu la Federația Română de Baschet, după ce au constatat foarte multe greșeli comise de cei trei arbitri. Iată componența acestui comunicat:

BC CSU Sibiu a depus astăzi un memoriu către Federația Română de Baschet în urma meciului al doilea din Finala LNBM. Cu părere de rău am constatat foarte multe greșeli comise împotriva noastră dar mai ales un criteriu diferit de judecare a fazelor. La fel de trist este că doi dintre cei trei arbitri au fost și la meciul trei de la Craiova, meci după care sancțiuni au fost date doar împotriva clubului nostru.

Dorim să scoatem în evidență ultima fază prezentată în clip, atunci când vorbim despre o încălcare flagrantă a regulamentului, ce nu lasă loc de interpretări! Jucătorul care se află la repunere (Pasalic) nu are voie să se deplaseze întrucât nu a fost vorba de un coș marcat în prealabil ci de un fault în atac fluierat la Lucas Tohătan. Astfel, mingea ne-ar fi revenit cu 27 de secunde înainte de final, la scorul (58-61).

Stafful tehnic și jucătorii au analizat meciurile și știm foarte bine greșelile din care trebuie să învățăm pentru a ne apropia victoriile în următoarele meciuri. Nu încercăm să ne ascundem în spatele erorilor de arbitraj comise împotriva noastră dar, în același timp, nu putem să acceptăm ca aceiași arbitri să ne defavorizeze în mod repetat, în meciuri strânse și momente atât de importante. Este frustrant și injust. Este o Finală de campionat, una pentru care toată lumea a muncit din greu: echipă, antrenori, staff, parteneri și suporteri. Vrem să fim lăsați să jucăm în condiții normale întrucât, chiar și la 0-2, noi #nucedam și mergem la Oradea pregătiți să luptăm pentru visul unui oraș întreg.

Sperăm ca Federația Română de Baschet să analizeze cu atenție această situație și să ia măsurile necesare pentru ca Finala LNBM să se desfășoare în cele mai bune condiții.”

Rămâne de văzut care va fi reacția Federației Române de Baschet după acest memoriu depus de BC CSU Sibiu. Reamintim că meciul trei este programat duminică, 2 iunie, de la ora 19:00, fiind transmis, în direct, de Digisport 4.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu - Facebook

52 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    vreo 3 da
    respectiv un fault chiar inexistent la Philmore,acolo, top of the Key, la fel fault inexistent Hardy la Pasalic in tusa, a stiut Pasalic sa simuleze, si pasii lui Pasalic - aici sincer nu stiu cand se fluiera si cand nu. Restul, ori faze discutabile (si ar putea sa faca si Oradea un clip cu fazele discutabile importiva lor) ori chiar faze clare in care nu este ce scrie ca ar fi (ex. Fault Philmore la Markovic in tusa - daca nici ala nu e fault atunci jocul nu se mai numeste baschet ci fotbal american) .
    Parere generala: o initiativa penibila marca Ionut Georgescu.

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ...
      ...nu mi sta in caracter sa ma bag in discutii de acest gen si totusi....nu mi cred ochilor.Sper ca Oradea sa si manifeste statutul de campioana ....si sa si vada de meciuri.Chiar nu i momentul de astfel de prostii. Daca unele echipe or intrat in vacanta sa nu apara filmulete in care Sibiul este acuzat, nu de alta, de ...timp liber....Iar asta cu diferenta de 2 puncte... este normala, ca doar nu jucau finala echipe din ligi diferite, joaca cele mai apropiate ca valoare!

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea BVN :

    no comment
    Eu ma asteptam sa incarcati un video cu schemele de joc din cele 2 meciuri, dar se pare ca nu ati gasit...

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csu Sibiu
    Bine a zis cine v-a zis ca sunteti ciobani!!

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu RG3:

      TotalBaschet
      Eu nu stiu cum de mai permite TotalBaschet accesul la comentarii persoanelor care aduc jigniri si injurii. Civilizat nu se poate oare? Legat de arbitrajul romanesc, slab in general, ar trebui luate masuri, in general vorbesc.

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • tsc_1980:

      Csu Sibiu
      Ceea ce faceti voi acuma are o singura denumire - Asesoft!!! Aveti de la cine sa invatati!! Este cel mai bun transfer al vostru!

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @tsc
      Ai perfecta dreptate... se stie doar cat de tare era dezavantajata Asesoft de arbitrii. Acuma de la ciobani frustrati la asehoti, probabil ca asta e next level.

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    pixelul albastru se întoarce
    S-a dovedit deja că e vorba aici de o întoxicare de presă. De fapt ce s-a întâmplat în realitate? Seria sibiană a început cum nu se putea mai bine in saloanele discrete de la Împăratul Romanilor avându-i protagonişti pe Horia şi pe Ionuţ. Fiind prea sentimental Ionuţ vrea un reload de data asta la Bucureşti şi îl bagă pe Horia la o vizionare cu pop-corn în speranţa că a fost ceva frumos între ei! Gelozie de sfârşit de sezon, disperare de amantă părăsită, n-are treabă cu baschetul...

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @mailman
      ei lasa, ca si pe ciulin l-am vazut in tandreturi cu familia Sere (domnul si doamna), inbratisari, discute, glumite...

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      disperarea lipsei de idei face ravagii
      Când toată lumea de pe acest forum era deja liniştită la 2-0 considerând gata Finala, când pacea şi prietenia se aşternuseră printre rânduri, când se făceau aici planuri pentru următorul sezon pentru că ăsta e deja gata, cand Tamulis recunoaşte că în ultimele cinci minute Sibiul n-a mai jucat nimic, atunci se lansează bomba! Cine avea nevoie de asta, cine poate fi într-atât de imprudent încât să stârnească "cuibul de viespi"? Bine, Achime cheamă-l pe Barnette şi bagă-l în echipă duminică, să-l vadă Hardy &co. şi atunci să vă vedem...

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      lirismul face ravagii
      Cand tot ce cauti e metafora, apar franturi in logica.
      Marea majoritate a suporterilor sibieni au recunoscut ca Oradea a castigat ABSOLUT MERITAT cele doua meciuri, dupa un prim meci frumos si curat si dupa un al doilea urat si cu greseli de arbitraj de ambele parti.
      Tot ce isi doreste clubul sibian si suporterii lui este ca daca este sa pierdem sa o facem precum in meciul 1, fara sa fim nevoiti sa cautam fanta de lumina...

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      gyke
      Nu stiu despre ce majoritate vorbesti, ca pe facebook nu vad decat comentarii cum ca arbitrii au influentat rezultatul acestei partide si ca-n mod normal ar fi trebuit sa fie 1-1 dupa aceste 2 partide.

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Din pacate dl Georgescu si-a intrat in rol. Dupa circul pe care l-a facut la Craiova (indiferent de motive nu te poti comporta asa ca si conducator de club) acum vine cu "cireasa de pe tort". Aveti putina decenta si acceptati ca ati pierdut pe teren nu in "culise". Filmulete de acest gen se pot face in favoarea oricarei echipe la orice meci. De ce nu ati inclus in film si "prestatiile" lui Fleseriu si Pratt pe tot parcursul meciului. Fleseriu a inceput in primul minut si a incheiat in ultimul. Nu a luat niciun tehnic pt ca arbitrii erau pro-Oradea. Autul acordat Sibiului cand Faulker era singur cu mingea si era in finalul meciului? Palma peste cap primita de Richard de la Cooper cand jucatorul nostru face recuperare defensiva sin urma contactului scapa mingea afara? O alta palma incasata de Pasalic la care nu se acorda nimic dar jucatorul nostru trebuie sa paraseasca terenul pt ca sangereaza? Etc etc etc...
    Tot timpul am laudat Sibiul pt atmosfera din sala si am incercat sa ignor anumiti "suporteri" mai infocati care inflameaza spiritele pe aici. Am fost sigur ca aducerea lui Georgescu va avea efect asupra imaginii Sibiului. Nu-i contest calitatile "organizatorice", a avut sigur un cuvant de spus in aducerea lui Faulker si probabil a adus si ceva sponsori. In schim era clar ca nu poate sa uite cum a fost scolit de Iacobescu si Ghita. Asta i-a ramas in sange si pt mine atata timp cat il veti mai avea in staff o sa raman cu un gust amar indiferent de performantele voastre.
    Din pacate cel mai urat presimt ca va fi pt Dan intrucat dupa acest mesaj suporterii oradeni ii vor taxa toate protestele. Cred ca se va lasa cu mai mult de un scaun rupt...

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mirceadamian :

    @mailman
    Eh, daca tot vorbim de tandreturi atunci merita mentionat ca la Oradea se practica sentimentalismele astea de mult, daca retin bine Sere a fost surprins cu Mircea Serban la o sesiune de sarutari in public inca din 2016.

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Ironii peste ironii si vremea trece
    In primul rand, raman la parerea ca, daca era sa fie facut vreun demers oficial, trebuia facut dupa meciul 3 de la Craiova si nu acum. Cu toate astea, ce ma amuza, dar in acelasi timp ma si intristeaza este modul in care se ataca fanii echipelor adverse. Mai oameni buni, intelegeti odata diferenta dintre a trage semnale de alarma si de a incerca sa schimbi ceva si a acuza adversarii de jocuri murdare. Treceti odata peste caterinci si orgoliile locale si constientizati faptul ca daca nu acuza nimeni Oradea sau Craiova ci pur si simplu modul in care aceasta federatie continua sa trateze echipele. Daca nu incepem sa luam niste masuri, le permitem unor mascarici sa isi bata joc la nesfarsit de munca echipelor, pe bani. Daca intr-un simplu meci din sezonul regulat efectele unor greseli comise chiar si in mod repetat nu au un impact asa de mare, ei bine intr-o finala se poate risipii munca dintr-un sezon intreg. In al treilea rand, repet inca odata, nu e arbitrajul factorul principal al celor doua infrangeri. Oradea este clar echipa mai buna si s-a vazut si in primul meci in care arbitrajul a fost perfect. Da, e greu de crezut, dar iata ca se poate. In primul meci am pierdut si nu s-a plans nimeni de arbitraj pentru ca nu a fost absolut nici un motiv. Nu inteleg nici mistoceala asta ca sibienii se plang mereu de arbitraj, cand ne-am plans asa de mult dragilor ? Dupa meciurile din trecut cu Asesoft, anul acesta dupa meciul 3 de la Craiova si acum cu aceiasi brigada in centrul atentiei. Atat.

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ...pe bune??
      Pai daca i cum ziceti, de ce filmuletul este doar cu greselile in "favoarea" Oradiei? Celelalte ...n or avut loc? Ori mai urmeaza un filmulet ... acu' inteleg.!!! Ori fiecare sa si faca.... ca dehhh..

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Pe bune !
      Nu ti se pare normal ca fiecare echipa sa se apere cu privire la propriile probleme ? La fel ca in fata unei instante de judecata, fiecare parte isi justifica propriul interes.

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      ...
      pentru ca este memoriul Sibiului; daca Oradea se simte si ea nedreptatitata (si au fost faze har domnului) sa faca si ea memoriu (cum de altfel au facut de-a lungul timpului, doar ca nu au fost facute publice). Ai vrea ca sa facem noi si pentru voi memoriu?

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ..cum nu s oradean
      ..si U o terminat deja... Ideea era ,ca dupa unele comentarii de la sibieni,tot o dau la intors amu,ca vezi doamne problema ii arbitrajul, nu Oradea. De asta zic, pana la urma cum ii?

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @filantropica
      aparent esti din Sfantu Gheorghe... scuze de confuzie.

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • Claudiu-sb :

    Fair play si ratiune
    Observ cu tristete cum multi oradeni sar ca arsi cand contestam arbitrajul. As intelege o astfel de reactie, sa sari asa daca v-am ataca echipa. Dar nu, ceea ce spunem majoritatea dintre noi este ca echipa voastra este mai valoroasa. In aceasta finala sunteti favoriti iar jocul echipei noastre nu face decat sa intareasca aceasta impresie. La cum am jucat pana acum, n-avem cum sa luam titlul. Dar pentru asta sa nu ne aparam sansele? Pentru asta, daca ni se pare ca am fost dezavantajati, sa nu o spunem?

    Mai citeam un comentariu, ca nu suntem fair play pentru ca ne plangem de arbitraj. Pe bune? Care e legatura? Eram fair play daca nu spuneam nimic? Ce treaba are fair play-ul cu dreptul de a te plange de ceva, daca ti se pare ca ai fost nedreptatit?

    Observ ca au inceput derapajele:

    - suntem iar facuti ciobani de multi oradeni. Pe langa ca nu ma simt jignit, asa ca cel putin pe mine nu ma atingeti cu asta, intreb... De ce incercati sa ne jigniti? Sa vad un singur argument rational pentru o astfel de afirmatie;

    - cativa suporteri de-ai nostri iar o dau cu Sere in sus si in jos. Aveti dovezi? Pana la proba contrarie, Sere a avut o conduita ok in aceasta finala, la fel ca stafurile ambelor echipe.

    In concluzie, dragi oradeni, nu va atacam echipa, avem treaba cu arbitrajul meciului doi. Ganditi-va, cei care ne atacati fara motiv, de ce va atacati oare? Ce se ascunde in spatele acestei atitudini?

    In finala asta ar trebui sa continue sa primeze fair play ul, asa cum a fost la primele doua meciuri. Suporterii, stafurile si jucatorii celor doua echipe nu au avut nimic de impartit, la meciul unu totul a fost clar, echipa din Oradea a fost superioara iar arbitrajul bun dar in meciul doi au fost multe greseli ale arbitrilor, care ne-au dezavantajat. Dar nu a spus nimeni nimic de echipa din Oradea asa ca repet, e de neinteles de ce ne atacati. Si atat de multi...

    Valabil pentru oricare dintre voi, daca vreodata considerati ca vi se face o nedreptate, cum reactionati? Incercati sa vi se faca dreptate sau o lasati asa?

    Sa fie fair play! Respect tuturor oradenilor si sibienilor care sunt echilibrati si rationali!👏

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde
  • dancri :

    CSM
    Ar trebui sa-si puna intrebare cei din conducerea Sibiului de ce de la 56-49 Oradea a facut un run de 0-10. Acolo s-a jucat meciul, nu datorita faulturilor acordate sau neacordate.
    Daca doreau sa atraga atentia privind arbitrajul slab ar fi pus in videoclip si greselile in defavoarea CSM-ului. Insa prin aceasta prezentare se incearca o manipulare cum ca Oradea ar fi castigat meciul cu ajutorul arbitrilor.
    PENIBILA atitudinea conducerii din Sibiu

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      exact
      ..asta intreb si eu...pt un prieten oradean!

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Sibiu
    Ok, sunt de acord ca unele momente prezentate au fost greșeli de arbitraj. Acum însă nu mi-e clar care ar fi scopul acestui demers: sa demonstreze ca au fost greșeli, știam asta, au fost în defavoarea ambelor, poate mai multe în defavoarea Sibiului, adevărat asta, ca rezultatul a fost viciat, nu cred, pt ca n-a fost asa atâta timp cat Sibiul și-a bătut joc de libere și greșeli au fost de ambele părți, sa pună presiune pe arbitrii pt duminica, nu cred pt ca e tardiv totul. Deci eu chiar nu înțeleg ce urmărește Sibiul cu acest material, meciul nu se va rejuca. Mai degrabă după meciul de la Craiova când au fost nedreptățiți clar trebuia făcut asa ceva, poate nu se ajungea aici.

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @trancer
      hai ca iti explic, deoarece am cui.
      dupa meciul 3 de la Craiova, al carui rezultat a fost viciat de erorile de arbitraj, clubul a facut memoriu (care nu a fost facut public), in speranta ca arbitrii vinovati vor fi si ei sanctionati (asa cum pe buna dreptate a fos sanctionat Ionut Georgescu). Onor FRB si-a batut joc de noi si a continuat sa-i delege in continuare pe acei arbitrii ca si cum nimic nu s-a intamplat.
      Acum clubul a facut public memoriul, deoarece acesti arbitrii au continuat sa greseasca si mai mult, sunt delegati in continuare pentru meciurile 3 si 4. Inca odata, au fost prea multe erori de arbitraj la meciul 2 pentru a lasa lucrurile in continuare asa. Inca odata, ma repet, Oradea a fost mai buna si nu am pierdut din cauza arbitrilor, dar au fost mult prea multe greseli pentru a fi tolerate (DE AMBELE PARTI).

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • Fenerbahce Alagöz Holding alxatl :

    genial
    Să faci recurs după așa arbitraj, e ca și cum ar fi făcut psd recurs că au pierdut alegerile...

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      amuzant
      hai ca fac o lista:
      - ciobani frustrati
      - asehoti
      - pesedisti
      mai puneti ca se poate...

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • Fenerbahce Alagöz Holding alxatl:

      @Gyke
      M-aș opri doar la frustrare.
      Eu voiam să fac doar o glumă, ca s-a mers doar prea departe. Nici vorbă de arbitraj favorabil vreunei părți. La cât de dur și fizic joacă Sibiul, a ajuns să facă memorii pentru orice privire mai urâtă. Mi se pare tras de coadă ce se întâmplă, pe principiul ”hai, poate mai punem nițel presiune”.
      Numa de bine!

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      asa o fi...
      Dar sa stii ca nu e frustrare pentru ca am pierdut, deloc...
      Frustrarea mea provine din faptul ca multi de pe aici dau dovada de lipsa de logica si discernamant...
      Am explicat mai sus faptul ca e un serial si paharul s-a umplut de mult, daca intelegi bine, daca nu drum bun.
      Numa de bine si tie!

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    gyke,
    este dupa parerea mea unul dintre cei mai competenti si verticali colegi de pe tribuna . Azi insa urmatorul mesaj m-a lasat perplex : " Daca Oradea se simte si ea nedreptatita, sa faca si ea memoriu . Ai vrea sa facem noi si pt voi memoriu ? " Cum poate o infrangere ( si spulberare visului de a fi campioni ), sa schimbe atitudinea omului, caci vreau sa cred ca nu asta-i adevarata fata !

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Pai
      daca vrei sa inteleg ce te-a lasat perplex spune-mi mai multe ca nu inteleg de unde vine dezamagirea ta... trebuia facut un memoriu comun al celor 2 cluburi? sau sa tacem din gura si sa zicem ca totul a fost ok?

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Deci să o luăm cu începutu.Nu zic că nu au fost greșeli de arbitraj.Au fost pentru ambele tabere dar nu cred că au influențat decisiv.În meciul 2 Sibiu avea șanse să câștige și atenție Richard un killer adevărat nu prea a jucat în astea 2 meciuri,deci Sibiu a avut șansele ei.
    Acuma acest memoriu nu zic că își are sau nu rostul dar nu sunt arbitrii mai buni părerea mea.
    Legat de jigniri eu am fost printre primii care am zis fair-play dupa ce am fost atacat destul de tare cu Sere ce a făcut și tot felu.
    Nu cred că își au rostul,eu personal am fost calm nu am jignit și am spus mereu ca la Sibiu publicul e frumoș și au o echipa bună.
    Legat de faza cu asehoții din păcate uni ca Georgescu eu știu Iacobescu,Burlacu orce ar face vor fi asociați cu acea echipa.
    Dar nu pot să spun că în multe sezoane Asesoft,a avut niște jucători fantastici care au ridicat nivelul competițional.
    Eu unu sper la un 3-0 duminică la fair-play și calitate baschetbalistică.

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Prost, foarte prost
    ales momentul.
    Va avea de pierdut baschetul, in primul rand.
    Celui care a luat decizia, finala, sa se faca demersul asta i-as da un sut undeva.
    S-a turnat gaz pe foc si palalaia o sa izbucneasca de la aparitia primului tricou galben in perimetrul arenei Antonio Alexe.
    S-a indus tensiune in randul galeriilor, a sportivilor, a staff-urilor si a arbitrilorla la un nivel suficient de periculos ca sa ne ingroape orice speranta/vis ca ne vom bucura de baschet si sa asistam la conventia nationala a producatorilor de petarde.
    Am fost extrem de fericit ca am reusit sa fac rost de bilet...
    Acum stau si ma gandesc daca sa ma duc sau nu.
    Iubesc baschetul, am jucat baschet, genunchii mei sunt o dovada ca am "platit" si tribut acestei pasiuni....
    Chiar vreau sa vad baschet...

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      @oldtimer
      Este al doilea comentariu in care se sugereaza ca atmosfera nu va fi foarte "friendly" pentru Sibiu ("Din pacate cel mai urat presimt ca va fi pt Dan intrucat dupa acest mesaj suporterii oradeni ii vor taxa toate protestele"). Se incearca deja sa se justifice o atitudine eventuale derapaje? Parca fair play erau cuvintele cheie. Sper ca suporterii oradeni care au fost prezenti in sala de la Sibiu sa-si tempereze colegii si sa aplice barem acelasi tratament la care au fost ei supusi.

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • CSM CSU Oradea Dario:

      totalCSU
      Ce vorbesti de fair play? Voi nu cunoasteti acest cuvant! SA VA FIE RUSINE ASEHOTII!!!!!!!

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu totalCSU :

    @total baschet
    Daca redactia a preluat comunicatul de pe site-ul clubului CSU putea sa preia si fotografia originala din prezentarea stirii. O imagine cit o mie de cuvinte.... si bineinteles ca nu s-a fluierat nimica.

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    Rusine
    Ati demonstrat inca odata ca sunteti penibili! Nu degeaba am zis ca sunteti noul ASEHOTII! SA VA FIE RUSINE! Puteti depune 100 de memoriu, oricum pe teren va rupem in doua si va batem unde va prindem! RUSINE CIOBANII!

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      @Dario
      Esti cumva postac PSD si ai ramas fara obiectul muncii? Tot timpul aceleasi idei fixe. Fixe si putine. Te mai ocupi si cu altceva decat hatereala?

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    totalCSU
    Stai linistit ca o sa primiti atmosfera "friendly"de care aveti nevoie duminica, exact ce meritati! CIOBANII!

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      @Dario
      Mai usor cu ciobanii, ca din cate vad eu pe aici, tu esti singurul cioban. Nimeni nimic, si tu te apuci sa aprinzi spiritele si mai rau si sa duci disputa in directii nedorite. Comporta-te ca un suporter adevarat si sustine-ti echipa in sala. Ai putea avea mai multa decenta in comentarii. Ia-o ca pe un sfat prietenesc. Hai sa ne bucuram de baschet si de suscesul favoritilor.

      cu 4 ani în urmă (02.06.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    gyke,
    ti s-a intunecat complet judecata, ma iei si pe mine cu ironii, dupa meciul doi cu Oradea, ai devenit oposul celui care a scris atata de competent si corect pana acum . Mai bine v-ati apleca la de ce nu ati jucat nimic in ultimele 5 minute, cum foarte sportiv a recunoscut Tamulis .Mai mult, Oradea a jucat surprinzator de slab tot meciul, asa ca daca ati fi jucat macar la un nivel mediu, ati fi castigat la pas meciul doi . Cu acest memoriu ( cu publicarea lui ) ati reusit doar sa tensionati meciul de la Oradea, si nu stiu daca acest lucru va va avantaja sau nu . Pacat de toate astea, pt ca finala chiar si-o disputa cele mai bune echipe din campionat si numai de tensiuni create inutil n-ar trebui sa avem parte !

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @vass bela
      Tot citesc și recitesc și nu pot pricepe cum niște lucruri simple, repetate nu pot fi înțelese de niște oameni normali la cap, cu studii elementare. Reiau pentru ultima dată : 1. Oradea este echipa mai valoroasă și a câștigat pe merit și pe teren ambele meciuri. 2. În meciul 2 au fost niște greșeli de arbitraj făcute de recidiviștii de la la Craiova care nu mai puteau fi tolerate. Sunt chestiuni diferite, nu încearcă nimeni să ascundă jocul nostru slab sau să ia din meritele Oradei. Se termină finala și vom analiza și jocul nostru, dar deocamdată clubul nu dorește ca greșelile de arbitraj să se repete, ba mai mult, să fie aceeași arbitrii care le fac în continuare. Înțelegi acum? Iar la adresa ta nu a fost absolut nici o ironie. Citește, analizeazași lasă-mă cu intunecarea judecății că nu e cazul. Sunt super chill, tocmai mi-am făcut joggingul de dimineață la Maratonul Sibiului și urmează să îmi mai cumpăr un bilet la meciul 5 pe care îl voi înrăma cu cele 3 abonamente de sezonul ăsta.

      cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Inca o data,
    doar pentru cei care vad ca aveti grave probleme de intelegere si tot faceti trimitere la meciul de la Craiova:
    1)ati fost net sub gazde in acel meci,in mod normal trebuia sa pierdeti la mai mult de 10 puncte.
    2)si fara acea ultima faza care a inflamat spiritele,NU castigaserati meciul,acesta mergea in overtime!
    3)a fost unanim recunoscut ca in meciul cu pricina,in pofida unui arbitraj jenant,Craiova nu a beneficiat nici macar de celebrul 5% pentru gazde!
    4)nu mai inventati subiecte si invatati ca asa cum solicitati respect si apreciere la victorii,le datorati in egala masura adversarilor atunci cand pierdeti incontestabil.

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Simpatic
      Pentru că văd că și tu faci aceleași greșeli simple de logică (joci prost= nu ai voie să spui că au fost greșeli nepermise de arbitraj), te invit dacă dorești să îți irosești încă 5 minute din viață să îmi dai un mail la gyke13@gmail.com și îți trimit gratis 😉 o selecție cu 20 de faze din care 15 sunt greșeli flagrante de arbitraj. Încă odată, în ciuda jocului nostru execrabil, jocul mergea în OT fără aiureala doamnei Stan, care a continuat să mai arbitreze vreo 2 meciuri după acela...

      cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Trist
      Sper ca acest mesaj sa fie cauzat de un moment neinspirat sau o dispozitie proasta a ta. Te consider unul dintre cei mai cerebrali useri de aici.

      cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Hopa!
      Mai usor cu atacurile la logica,ca ai gheata subtire sub picioare,nu e nevoie sa revad nimic din ceea ce am vazut extrem de limpede,respectiv nu tin minte sa-ti fi adresat replici taioase,ca sa ma exprim eufemistic.
      Cum si eu sper ca incapatanarea asta a voastra are ca resort doar o iubire dusa spre fanatism a echipei favorite...
      Si o opinie amicala,v-ati aprins cam prea repede dupa doar un sezon foarte reusit.Va cautionez doar pentru ca ati dovedit totusi ca baschetul nu va e strain, fiindca imi place teribil atmosfera din "Transilvania" si intrucat un sentimental incurabil fiind,ma leaga de urbea voastra amintiri nepieritoare...

      cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    P.S.
    Doresc sincer ca sezonul urmator sa vedem macar un meci impreuna,iubesc dialogul fata in fata si detest comunicarea de tip "feisbucist"!

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    gyke,
    imi pare rau ca te-am bagat in seama, ba te-am si laudat pt mesejele tale de pana acum . Sunt pensionar, normal la cap, cu studii superioare si functii avute cu care ma mandresc . Asta mentionez numai pt ca ai facut referire la oameni normali la cap, cu studii elementare . Cu asta am terminat acest ping-pong inutil cu tine, multa bafta la Oradea, unde acum tin cu gazdele( in primele doua jocuri eram total echidistant )urmarea tensiunii create de conducerea voastra cu acest memoriu, nu pt ca a fost trimis la FRB, ci pt ca a fost facut public !

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Neaveniti
    Va pierdeti timpul . 75 % din cei pe aici habar n-au de baschet , se uita la cloaca noastra si cred ca asta-i baschet. CE ma distreaza sunt 2,3 care declara ca ii mana lui Georgescu asehotul. Georgescu nu o venti ca sef la Sibiu , e mana dreapta a lui Dan Mterialul nu numai ca-i facut cu aprobarea lui Dan ci chiar de ele pentru ca a fost arbitru si stie cum poti sa furi o echipa finut.
    O alta idee e ca noi suntem fizici , atletici si prin consecinta ilogica suntem duri si brutali. Acuma daca ma uit la NBA Lebron sau, Jokic ar tb sa fie penalizati in continuu pentru ca sunt prea puternici.
    Faza cu Ciobanii nu ma supara .decat taranoi cu sapa in spinare mai bine cioban cu cainii la picioare.

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @tarb @gyke
    Dupa "expertul" care ne acuza ca nu stim regulile elemmentare de baschet, urmeaza "analistul" care nu ne considera normali, si cu studii elementare (de parca trebuuie sa ai studii suuperioare a sa urmaresti un meci de baschet si apoi sa iti exprimi oo parere) si vine si "profesorul" care ne face neaveniti sau tarani cu sapa in spinare (bunicii mei sunt tarani si sunt mandru de ei). Referitor la comparatia cu NBA nu tine, intreaba-l pe @gyke - nici Lebron si nici Jokic nu au studii superioare....

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Ca sa incheiem: apelul Sibiului nu a fost facut ca sa atraga atentia asupra arbitrajului in general ci a fost facutt pt a pune presiune pe urmatorul meci. spera ca prin acest apel arbitrii vor fi mai indulgenti cu ei ca sa nu se spuna ulterior ca iar ii-au defavorizat. mesajul ddin apel e clar : Sibiul a pierdut din cauza arbitrajului. Total fals!!!
    Sunt foarte curios daca Fleseriu se va comporta la fel la Oradea.

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Ok
    Democrația învinge întotdeauna, când sunt atâția care îmi spun că sunt prost, nu-mi rămâne decât să le dau dreptate. Seară bună și mult succes în tot ce întreprindeți, online și offline.

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!