Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a trecut de SCM U Craiova într-un meci amical

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.09.2018

BC CSU Sibiu și SCM U Craiova s-au duelat într-un meci de verificare la Arena de Baschet din București. Jocul a fost câștigat de echipa lui Dan Fleșeriu cu scorul de 74-67, pe sferturi 21-16, 25-15, 17-26, 11-10.

Formația de pe Cibin a început foarte bine partida, pe care a dominat-o ulterior. BC CSU Sibiu a intrat la pauză cu un avantaj de 15 puncte, scor 46-31. Cel mai mare avantaj pentru sibieni a fost de 17 puncte și s-a aflat la conducere peste 33 de minute din timpul regulamentar de joc. Craiova a stat doar 4 minute în față iar 6 puncte a fost cel mai mare avantaj al oltenilor.

Randal Falker a fost cel mai bun jucător al partidei cu 18 puncte, 10 recuperări, o intercepție și un capac. Isaiah Philmore a marcat și el 18 puncte, la care a adăugat 2 recuperări și o pasă decisivă. Pentru BC CSU Sibiu au mai înscris: Tamulis - 13 puncte, Hardy - 9, Pratt - 7, Cooper - 3, Brosser - 3 și Gavriloaia - 3. La sibieni a mai jucat și Alex Varga. De la BC CSU Sibiu au absentat Lucas Tohătan și Mirel Dragoste, jucători convocați la echipa națională de seniori.

Goran Gajovic a fost principalul artizan de la olteni cu 20 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive. Sebastian Ionescu a contribuit cu 16 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Pentru Craiova au mai marcat:  Holsey - 7,  Troupe - 6, Boone - 6, Mijajlovic - 5 și Berculescu - 2. Au mai jucat Iliescu, Berceanu și Popa.

Statistica completă a partidei:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!