Stiri

BC CSU Sibiu ar putea întâlni CSM CSU Oradea în faza grupelor FIBA Europe Cup

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.07.2019

BC CSU Sibiu și-a aflat adversarii din prima fază a grupelor FIBA Europe Cup. Deținătoarea Cupei României a fost repartizată în grupa D din sezonul regulat, unde va avea parte de două echipe venite din preliminariile Champions League. Deținătoarea Cupei României ar putea întâlni chiar campioana României în competiția europeană, în cazul în care CSM CSU Oradea nu trece de primul tur în Champions League.

Astăzi a avut loc la Munchen tragerea la sorți pentru grupele FIBA Europe Cup 2019-2020. Câștigătoarea Cupei României și finalista Ligii Naționale, BC CSU Sibiu, a fost repartizată direct în grupele competiției.

Sibienii vor avea parte de doi adversari veniți din tururile preliminare ale Basketball Champions League. Cap de serie în grupa D va fi învinsa din turul 2 preliminar, Inter Bratislava (campioana Slovaciei)/Fribourg Olympic (campioana Elveției) vs Telekom Bonn (locul 7 în Germania). Locul 9 din Turcia, Bahcesehir, face parte din grupa D.

Formațiile care și-au disputat cele două trofee din România în sezonul precedent ar putea să se întâlnească și în FIBA Europe Cup. CSM CSU Oradea va juca în grupa D din această competiție dacă nu reușește să treacă în primul tur preliminar din Basketball Champions League de FALCO Szombathely.

Prima fază a grupelor FIBA Europe Cup se va disputa în octombrie și noiembrie, urmând ca faza a doua să înceapă în decembrie.

Știre în curs de actualizare

*foto: Cristi Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!