Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu câștigă amicalul jucat în „junglă” cu CSM Târgu Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.11.2018

BC CSU Sibiu a profitat de pauza cauzată de fereastra echipei naționale de baschet masculin a României și a disputat o partidă amicală pe terenul lui CSM Târgu Mureș, echipă din grupa valorică C a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Trupa condusă de Dan Fleșeriu s-a văzut condusă la finalul primei reprize de joc. CSM Târgu Mureș a câștigat ambele sferturi ale primei secvențe, 23-19 respectiv 25-24. După ieșirea de la cabine, BC CSU Sibiu și-a arătat superioritate și a tranșat partida de verificare. Sibienii au câștigat sfertul trei cu scorul de 29-14 iar pe ultimul cu scorul de 25-12, pentru a se impune la final cu un convingător 97-74, în fața liderului din grupa valorică C a LNBM.

Justas Tamulis a fost cel mai bun marcator al partidei cu 26 de puncte. Isaiah Philmore a terminat cu 22 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Kevin Hardy a contribuit cu 14 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive iat Lucas Tohătan cu 12 puncte, 3 pase decisive și o recuperare. Pentru BC CSU Sibiu au mai marcat: Monyea Pratt – 8 puncte, Wilhelm Brosser – 7, Chris Cooper – 6 și Dragoș Gheorghe – 2.

Maksim Kovacevic și David Engi au fost principalii marcatori de la gazde cu 19 puncte fiecare. Ernests Kalve a fost terminat în double-double, 17 puncte și 11 recuperări, performanță de care a fost aproape și Szabolcs Santa, 9 puncte și 10 recuperări. Pentru echipa antrenată de George Trif au mai punctat: Tamas Boloni – 5 puncte, Norbert Steff – 3, Dragoș Onea – 2.

Din fiecare echipă au lipsi câte doi jucători importanță la acest meci. Pentru gazde nu au evoluat Goran Martinic și Vladislav Solopa. De la BC CSU Sibiu, Mirel Dragoste se află la lotul național iar Randal Falker a fost menajat.

BC CSU Sibiu își va continua pregătirea departe de casă în următoarele zile. „Galben-albaștrii” vor efectua antrenamente la Mediaș, acolo unde vor susține un nou meci amical, miercuri 28 noiembrie, în fața lui CSM Mediaș.

*Foto: Facebook BC CSU Sibiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Amical
    Am început greu, dar până la urmă am reușit să revenim. Mureșul ca de obicei o nucă tare, la absenți puteți să-l puneți și pe Borșa, care s-a accidentat repede și nu a mai jucat. Noi cu 2 români aproape în permanență pe teren, Tamulis cu 7 din 11 de 3, în doar 24 de minute.... Să sperăm că prindem antrenamente bune la Mediaș, plus amicalul. Oare numai noi din GVA jucăm meciuri de pregătire în fereastra asta?

    cu 5 ani în urmă (26.11.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Fain
      Jucăm marți și cu Clujul....

      cu 5 ani în urmă (26.11.2018)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    amical costisitor
    Borsa cu fractura, indisponibil cca. o lună, Santa cu lovitură in pulpă, dureroasă sperăm fără urmări...și da Sibiul o nucă tare. :))))

    cu 5 ani în urmă (26.11.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      No...
      Așa e la băieți, se mai pune osul... Lăsând gluma la o parte, ne văzând meciul, sper ca accidentările să nu fie grave și sunt convins că nu a fost vorba decât de ghinion.

      cu 5 ani în urmă (26.11.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!