Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu, drum deschis spre primul loc la finalul primei faze din sezonul regulat al LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.03.2018

BC CSU Sibiu a obținut o victorie importantă pe terenul lui SCM U Craiova în economia clasamentului la finalul primei faze din sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. După victoria cu 79-72 din Bănie, echipa sibiană și-a consolidat poziția de lider în clasament și cu trei etape rămase de disputat din prima fază a sezonului regulat este favorită să încheie pe prima poziție.

Cu un bilanț de 15 victorii și 4 înfrângeri, BC CSU Sibiu este lider în LNBM, iar recordul echipei lui Dan Fleșeriu poate fi egalat doar de U BT Cluj-Napoca, echipă care nu a disputat partida din această etapă intermediară fiind angreantă în FIBA Europe Cup. Sibienii au însă avantajul jocurilor direct cu rivalii din Cluj-Napoca și depind doar de ei pentru a încheia în vârful clasamentului la finalul primei faze a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Programul îi ajută pe elevii lui Dan Fleșeriu. În ultimele trei etape BC CSU Sibiu mai are de jucat cu BC Mureș, Politehnica Iași și Dinamo București, toate cele trei jocuri în deplasare.

Neînvinsă pe teren propriu, BC CSU Sibiu trebuie să-și îmbunătățească recordul din deplasare pentru a porni din postura de lider în Top 6. După succesul de la Craiova, formația de pe Cibin a ajuns la 4 victorii și 4 înfrângeri pe teren străin. Totuși în aceste ultime trei etape va întâlni adversari mult mai slabi cotați, pe care în tur i-a învins la peste 20 de puncte, și acest lucru poziționează echipa lui Dan Fleșeriu în pole position pentru prima treaptă din LNBM după prima fază.

Așadar, ținând cont de programul rămas, BC CSU Sibiu este aproape de a câștiga prima faza din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!