Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu joacă acasă cu Phoenix Galați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.03.2018

Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2017/2018 se reia cu etapa a 18-a, după pauza prilejuită de jocurile echipei naționale în preliminariile entru FIBA World Cup 2019. BC CSU Sibiu primește vizita lui Phoenix Galați în această rundă. Partida este programată sâmbătă, 3 martie, la Sala Transilvania cu începere de la ora 18:00 și va transmisă în direct de FRB TV.

BC CSU Sibiu reia activitatea competițională după o pauză destul de lungă. Ultimul meci jucat de trupa lui Dan Fleșeriu a fost în Cupa României, când BC SCM Timișoara reușea o victorie în sferturile de finală în urma a trei reprize suplimentare. Formația de pe Cibin a avut doi jucători convocați la echipa națională a României. Mirel Dragoste și Radu Paliciuc au evoluat sub tricolor în jocurile cu Croația și Italia.

Phoenix Galați a fost și ea eliminată în sferturile de finală ale Cupei României. Echipa lui Florin Nini a mai jucat însă o partida de la înfrângerea cu CSM CSU Oradea din cupă. Phoenix a pierdut derby-ul Moldovei cu Politehnica Iași, scor 99-91.

În partida tur Phoenix Galați a reușit un rezultat pozitiv în fața lui BC CSU Sibiu. Formația de la Dunăre câștiga acel meci cu scorul de 67-61. Astfel Phoenix Galați este singura echipă din LNBM pe care BC CSU Sibiu nu a reușit să o învingă în acest sezon competițional.

De 5 ori s-au întâlnit BC CSU Sibiu și Phoenix Galați în Liga Națională de Baschet Masculin. Bilanțul confruntărilor direct este favorabil sibienilor cu 4 victorii și o singură înfrângere.

Partida de sâmbătă dintre BC CSU Sibiu și Phoenix Galați va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Podar, Mircea Șerban și Costin Bogdănescu, în timp ce comisar va fi domul Marius Marinescu.

foto: CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!