Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu joacă acasă cu SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.10.2018

sibiu timisoara

BC CSU Sibiu și SCM Timișoara deschid etapa a 4-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2018/2019, grupa valorică A. Cele două formații se întâlnesc miercuri, 24 octombrie, cu începere de la 18:00 la Sala Transilvania.

Echipa lui Dan Fleșeriu revine în propria arenă după ce a suferit primul eșec al sezonului. BC CSU Sibiu a pierdut în runda precedentă pe terenul lui SCM U Craiova cu scorul de 74-71. Sibienii au fost conduși pe tabelă în mare parte a partidei din Bănie și au reușit să relanseze jocul pe final dar nu au avut forța de a întoarce soarta meciului. BC CSU Sibiu are două victorii în palmares până acum în acest sezon, cu Dinamo Știința în deplasare și cu BCM U Pitești pe teren propriu.

SCM Timișoara vine la Sibiu cu gândul la prima victorie din acest sezon. Echipa de pe Bega a cedat primele trei jocuri din campionat, în deplasare cu CSM CSU Oradea și BCM U Pitești iar pe teren propriu cu U BT Cluj-Napoca.

Miodrag Perisic și Octavian Popa Calotă își vor înfrunta fosta echipă. Antrenorul sârb a pregătit echipa de pe Cibin între 2012 și 2015. La Sibiu, Perisic a avut un record de 51 de victorii și 35 de înfrângeri. „Kevin” a fost multă vreme căpitan la Sibiu și în același timp unul dintre cei mai îndrăgiți jucători de suporterii „galben-albaștri.”

Lupta sub panou va fi una interesantă. Vladan Vukosavljevic este cel mai bun marcator la bănățenilor. Sârbul a adunat în medie 17 puncte în primele trei partide ale sezonului. BC CSU Sibiu are la rândul ei forță în spațiul de 3 secunde prin tandemul Coooper – Falker. De asemenea, cel mai bun marcator al sibienilor în acest debut de sezon este extrema de forță, Isaiah Philmore, cel care are o medie de 19.3 puncte pe meci.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și SCM Timișoara va fi arbitrat de o brigadă de arbitrii formată din Șerban Rașoga, Costin Bogdănescu și Bogdan Podar, și va putea fi urmărit în direct la DigiSport 4.

*foto: Dragoș Dumitru

2 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    interesant
    No, se pare ca al nostrului cetatean Podar ii cam place sa arbitreze la Sibiu. Nu ii mai lasa acum fara victorie. Sper sa vedem un meci frumos si cel mai bun sa castige.

    cu 5 ani în urmă (24.10.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Atât Podar, cât și Rasoga ne-au arbitrat deja în 2 meciuri sezonul ăsta, deseară va fi al treilea. Mai interesant e că maestrul Ciulin nu ne-a prins încă...

      cu 5 ani în urmă (24.10.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!