Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu, la cele mai multe victorii într-un sezon de LNBM sub comanda lui Dan Fleșeriu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.06.2018

BC CSU Sibiu a încheiat ediția 2017/2018 a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe poziția a 4-a, pentru al doilea sezon la rând. În finala mică, echipa galben-albastră a fost învinsă cu 2-1 la general de rivalii de U BT Cluj-Napoca.


Pentru BC CSU Sibiu este al doilea sezon consecutiv când pierde finala mică și se clasează pe locul 4 în Liga Națională de Baschet Masculin. Chiar dacă pentru trupa antrenată de Dan Fleșeriu nu a fost un progres la nivelul rezultatului final, echipa de Cibin a reușit cele mai multe victorii din ultime trei sezoane de LNBM, de când formația a fost preluată de tehnicianul originar din Sibiu.


În ediția 2017/2018, BC CSU Sibiu a avut un bilanț de 28 de victorii și 14 înfrângeri. Cu o stagiune înainte, „vulturii” au înregistrat 23 de victorii și 17 înfrângeri, iar în primul sezon al lui Dan Fleșeriu formația de pe Cibin a acumulat 17 victorii și 19 înfrângeri.


BC CSU Sibiu a fost foarte aproape să câștige sezonul regulat în actuala ediție a LNBM, dar a pierdut ultimul meci de pe teren propriu cu U BT Cluj-Napoca. Echipa lui Dan Fleșeriu a avut însă un parcurs impresionant în propria arenă, acolo unde a cedat în doar două partide.


După trei sezoane petrecute pe banca lui BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu are un record de 71 de victorii și 55 de înfrângeri, aici fiind luate în calcul și partidele din Cupa României. Așadar, antrenorul în vârstă de 42 de ani are cu 16 victorii mai mult decât înfrângeri și un procentaj al succesului de 56%.

foto: Cristian Cojocariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!