Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu primește vizita ultimei clasate din grupa valorică A

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.12.2018

BC CSU Sibiu începe returul în grupa valorică A cu o partidă pe teren propriu în compania celor de la Dinamo Știința București. Jocul din grupa valorică A a Ligii Naționale de Baschet Masculin este programat marți, 4 decembrie, cu începere de la ora 18:00 la Sala Transilvania din Sibiu.

Partida are o favorită certă înaintea startului acesteia. BC CSU Sibiu pleacă clar cu prima șansă în fața lui Dinamo Știința București, echipă care nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon competițional. Echipa lui Dan Fleșeriu are un parcurs perfect până acum pe teren propriu, cu 4 victorii din tot atâtea meciuri, și este lider în Liga Națională Națională de Baschet Masculin cu 5 victorii și 2 înfrângeri.

Dinamo Știința București a fost o nucă tare în primul meci al sezonului pentru BC CSU Sibiu. „Galben-albaștrii” au câștigat cu scorul de 96-92 în București, după câteva coșuri mari de 3 puncte marcate pe final de meci.

În perioadă de pauză a Ligii Naționale de Baschet Masculin, cauzată de meciul echipei naționale a României cu Kosovo, BC CSU Sibiu a susținut o serie de meciuri amicale. Trupa lui Dan Fleșeriu a învins la Târgu Mureș pe CSM iar la Mediaș a făcut un egal cu U BT Cluj-Napoca și a câștigat cu CSM Mediaș.

Dinamo Știința București nu l-a avut alături o perioadă bună pe Tudor Costescu, selecționerul echipei naționale a României. Chiar și așa, bucureștenii par să fie aproape de un transfer, Willie Kemp aflându-se în probe la echipă. Costescu are probleme de lot pentru meciul de la Sibiu, Modestas Kumpys, Daniel Ioniță și Mihnea Andrei sunt accidentați.

BC CSU Sibiu nu a mai pierdut pe teren propriu cu Dinamo din 2010. Într-o partidă jucată pe data 12 februarie 2010, Dinamo reușea să câștige cu scorul de 86-81, într-o meci în care strălucea Claudiu Fometescu cu 28 de puncte, 6 pase decisive și o recuperare. Din 2005 până în prezent, BC CSU Sibiu are un palmares net favorabil în fața lui Dinamo, cu 19 victorii și 8 înfrângeri.

Confruntarea de mâine, 4 decembrie, dintre BC CSU Sibiu și Dinamo Știința va putea urmărită în direct la Digi Sport 4 cu începere de la ora 18:00.

foto: Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!