Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureş şi Steaua continuă duelul pentru finală

Noémi Csiki

Noémi Csiki
05.05.2015

LNBM

Play-off / Semifinale

Meciul 3

Miercuri, 6 mai
Ora 19:15

DigiSport 1

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

2-0 Fișa meciului   0-2

Seria dintre BC Mureș și Steaua CSM Eximbank se mută la Tîrgu Mureș pentru meciul 3, și dacă va fi cazul, meciul 4.

După primele două meciuri, scorul general este de 2-0 în favoarea ardelenilor, singura echipă semifinalistă care a pornit în playoff fără avantajul terenului propriu. Steliștii au cedat în fața tigrilor în cele două partide jucate la Sala Polivalentă din București, scor 87-93, respectiv 90-94.

La primele două confruntări, Steaua a avut la dispoziție o rotație scurtă, cu doar patru stranieri, și cu lipsuri pe pozițiile cheie: 1 și 5. Perry fiind accidentat, iar Drăgușin fiind singurul pivot clasic disponibil, o mare parte din responsabilitatea suplinirii acestor lacune i-a revenit lui Miță Paul și Will Amis. Echipa mureșeană, în rotație completă, a fost peste formația stelistă, iar dacă cele două echipe se întâlnesc în aceleași formule și în această săptămână, mureșenii au șanse bune de a se califica în finală după doar trei partide, mai ales că de această dată ei beneficiază și de avantajul terenului propriu.

Meciul 3 al seriei este programat să înceapă miercuri la ora 19:15, iar dacă va fi cazul, meciul 4 se va juca joi, de la aceeași oră. Ambele întâlniri sunt incluse în grila de transmisiuni în direct a canalului DigiSport 1.

Foto: Zsigmond Báthori

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Titlu
    Aici se potrivea un titlu simliar cu cel de la celalalt articol pentru semifinale: "Steaua incearca sa supravietuiasca in seria cu BC Mures".
    Nu?

    cu 8 ani în urmă (05.05.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @ Zorca
    Mie nu mi s-a parut ca Steaua a "supravietuit" in cele 2 meciuri ci ca luptat de la egal cu noi iar noi am fost un pic mai buni in cele 2 mecuri. Steaua este o echipa puternica si demna de respectul nostru deoarece locul 2 in campionatul regulat nu a fost intamplator. Sunt sigur ca meciul 3 va fi unul foarte disputat. Imi doresc ca tigrii sa castige dar respect valoarea Stelei. Fie ca cei mai buni sa castige!

    cu 8 ani în urmă (05.05.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms:

      @oldboy
      Ai punctat scurt, clar și concis! Și cu fair play!!! HAI AI NOȘTRIII!!!

      cu 8 ani în urmă (06.05.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!