Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureş Târgu Mureş se reuneşte luni, 4 august

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.08.2014

Medaliata cu bronz în ediţia 2013-2014 din Liga Naţională de Baschet Masculin, BC Mureş, va începe pregătirile pentru noul sezon competiţional luni, 4 august, cu un antrenament care va debuta la ora 19:00.

Suporterii Mureşului au fost invitaţi prin intermediul unui mesaj postat pe un grup de pe Facebook să ia parte la reunirea lotului de luni seara pentru a face cunoştinţă cu tot lotul.

Din informaţiile pe care le avem până acum, antrenorul Srecko Sekulovic se va putea baza în sezonul viitor pe un lot format din Laszlo Lazar, Andrei Căpuşan, Vlad Corpodean, Laszlo Polyak, Sammy Emile, Edi Sinadinovic, Ousmane Barro, Lucian Țibârnă şi Vaidotas Peciukas. Cu siguranţă vom afla mâine celelalte nume din lotul grupării din Târgu Mureş. 

*Foto: Zsigmond Bathori

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbbaschet :

    come back
    Se pare ca si Ceskovic a ajuns la BCMures.

    cu 9 ani în urmă (05.08.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Cesko
    Din pacate, pentru noi....

    cu 9 ani în urmă (05.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!