Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureş câştigă primul joc al Cupei Energia

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.09.2014

BC Mureş Târgu-Mureş a câştigat primul meci din cadrul Cupei Energia. Elevii lui Srecko Sekulovic au învins-o pe Feni Indistrija cu scorul de 72-57, la capătul unui meci controlat de la început până la final.

Pentru ocupanta locului 3 din ediţia precedentă a LNBM, Sammy Emile a totalizat 18 puncte (1/2 - 2pcte, 5/6 - 3pcte, 1/2 libere), 4 recuperări şi o pasă decisivă. El a fost secondat de Ousmane Barro, jucător ce a avut 17 puncte şi 10 recuperări. Double-double a realizat şi căpitanul Ivan Ivanovic. Acesta a terminat meciul cu 10 puncte şi 12 recuperări.

În replică, din tabără macedonenilor, s-au remarcat Amons Michael cu 18 puncte şi 2 pase decisive, respectiv Goran Gajovic cu 8 puncte şi 7 mingi prinse la panou.

În celălalt joc al zilei, Energia Târgu-Jiu o va înfrunta pe BCM U Piteşti cu începere de la ora 20:00. Înaintea meciului, Energia îşi va prezenta lotul cu care va aborda sezonul 2014/2015.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!