Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș încheie cu 3-0 seria cu SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.04.2016

BC Mureș Târgu Mureș este prima echipă care se califică în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, după a treia victorie consecutivă în fața lui SCM U Craiova, 72-62 în „junglă”.

BC Mureș a început partida cu Martinic, Mohammed, Jurevicius, Fraseniuc și Baro, în timp ce Craiova miza din start pe Johnson, Micic, Hargrove, Burlacu și Bozovic.

Prima posesie a fost câștigată de echipa gazdă, primul coș al partidei era marcat de echipa oaspete prin Darius Hargrove. Alhaji Mohammed a răspuns instant cu un coș de 3 puncte.  Gazdele nu s-au regăsit în startul partidei și Craiova se desprindea la 6 puncte, 9-3, iar Szaszgaspar Barnabas cerea primul timp de odihnă. BC Mureș a restrâns diferența și la jumătatea sferturlui inaugural scorul era 11-10 pentru oaspeți. Mureșenii au trecut prima dată la conducere după tripla lui Goran Gajovic, 16-13, cu 3 minute rămase din sfert. Finalul de sfert a aparținut oaspeților care treceau în avantaj au după  4 puncte marcate la rând de Micic și Pilcevic. Goran Gajovic nu a fost de acord cu oltenii și a închis primul act cu o triplă, pentru scorul de 22-20.

Sfertul secund a debutat cu câte două puncte marcate de fiecare parte. BC Mureș apăsat pe accelerator și cu Gajovic și Pustahvar on-fire s-a desprins la 34-22.Pilcevic a marcat primul coș de la distanță al oltenilor din acest meci după 12 încercări și diferența gazdelor era una de 10 puncte, 37-28. Alhaji Mohammed a suferit o contractură musculară și a primea îngriji chiar pe parchet. Burlacu a marcat un coș de la semidistanță, după care celălalt veteran, Bogdan Popescua comis fault antisportiv, dar mureșeni punctau doar de două de la libere prin Martinic. Hargrove și Johnson au coborât diferența la mai puțin de 10 puncte, dar Iuri Fraseniuc a tras cortina peste prima secvență cu un coș de 3 puncte. La pauză, BC Mureș 46 – SCM U Craiova 34.

Startul reprizei secunde a fost unul destul de încâlcit și în primele 2 minute ale sfertului s-au marcat doar 3 puncte, 2-1 pentru oaspeți. Tabela a rămas țintuită la 47-36, mai bine de încă un minut. Cel care a deblocat-o a fost Radenko Pilcevic cu un coș de 3 puncte. Craiova revenit pe tabelă, dar un three-point-play al lui Barro refăcea diferența de 10 puncte. Gazdele nu și-au mai găsit cadența ofensivă, iar coșul pe contraatac al lui Florin Popa ducea scorul de 51-45. Oltenii au venit și la 4 puncte în spatele mureșenilor, dar mingile pierdute pe drum i-au tras înapoi, iar BC Mureș avea din nou 10 puncte avantaj cu mau puțin de 2 minute rămase din actul trei. Oaspeții au mai recuperat 3 puncte până la finalul sfertului și înca mai aveau speranțe, 57-48 pentru BC Mureș.

Elevii lui Vladimir Vuksanovic au început în forță sfertul decisiv și veneau din nou la doar 4 lungimi în spatele lui BC Mureș, 60-56. Martinic i-a mai liniștit pe fanii din tribune după abia al doilea său coș marcat din acțiune. BC Mureș și-a urcat apoi încet, încet, avantajul și conducea cu 67-58 când erau mai puțin de 3 minute de joc. Gazdele și-au conservat avantajul și grație apatiei echipei craiovene la aruncările de la 3 puncte. BC Mureș a câștigat și meciul trei al seriei cu SCM U Craiova, cu scorul de 72-62.

Iuri Fraseniuc a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 17 puncte, plus 2 recuperări și o pasă decisivă. Goran Gajovic a încheiat cu 15 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Goran Martinic a strâns 14 puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări.

Darius Hargrove a fost principalul artizan pentru olteni cu 20 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Aaron Johson a fost singurul care a mai terminat în „double digits” la puncte marcate, cu 10 puncte și 2 pase decisive.

foto: Csaba Toth

31 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    Craiova
    Câtă vreme fenomenul baschetbalistic din Craiova va depinde de banii veniți din administrația publică , unde oamenii sunt numiți pe criterii care n-au nicio treabă cu profesionalismul, ne vom scălda în aceleași lături. Aceleași speranțe rupte fix când crezi că ești pe val. Absolut ilogic...

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    Bravo Mures
    Felicitari Mures pentru calificare.

    Imi pare rau pentru un Hargrove care a aratat ce fel de jucator este si a tras cat de mult a putut echipa dupa el.Cluju gresala imensa sa lasi un asa jucator sa plece.

    Felicitari inca odata Muresului care au depasit orce poblema interna si au aratat tarie de caracter.Pe langa victoria Muresului si mai fericit is ca Burlacu si Popescu parasesc dupa prima runda de play off competitia si sper sa o paraseasca spre pensie ambii.

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ai vazut numai finalul de il lauzi pe Hargrove, ca altfel al ce air ball-uri si ce gherle a dat azi, n-as prea zice ca un astfel de meci ii face cinste totusi...ca o fi sau nu greseala vedem, totusi 7 straini buni erau mult deocamdata...

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      Ma refer in genereal
      Ma refer in general despre Hargrove.A fost vioara intai.Nu cred ca pot numara pe degetele de la o mana cate meciuri slabe a facut de cand a venit de la Craiova.

      Hai so lasam pe aia cu 7 straini buni ca nu e chear asa.

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Depinde cum vezi baschetul, eu unul nu as renunta la Kalnicenko pt Hargrove in acest moment. Cat despre restu de 5 nici nu incape discutie, mai ales cei 3 de pe pozitiile mici(Dykes, Pasalic si Adamovic)

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      Parerea mea
      Nimeni nu a zis niciodata sau nu pune in discutie valoarea lu Adamovic Pasalic si Dykes chit ca in unele faze e mult noroc la aruncarile de 3 pct a lu Adamovic.Dar intra,intra aia e important pentru voi.

      Legat de comparatie Kalnicenko-Hargrove da asa este cum vezi baschetul dar unu Hargrove la toate capitolele domina parerea mea poate mai putin inaltimea si unele faze la recuperere.Detenta o are buna Hargrove.
      Diferenta este facuta de exprimarea in teren.Nu stiu daca marele antrenor Tenter l-ar lasa pe Hargrove vioara intai avand in vedere ca doar Dykes e bun prieten cu Marcel si salariu mare primit de Tenter doara cu ajutoru lu Dykes il primeste.

      Sa nu uitam de Todic care mai are un moment de sclipire dar nu rupe gura targului

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Todic ca joc in teren e foarte complet in ultimele meciuri. Nici Joro nu era sclipitor, dar ce facea pe teren genera pucnte si faze multe, iar Todic pare ca a inceput sa isi inteleaa foarte bine rolul. Plus ca Todic e un jucator de pozitie 4, deci nu poti sa il pui in discutie cu un jucator de pozitie 2,3. Ca Hargrove sa fie vioara in tai e destul de greu...Adamovic vioara, Dykes vioara, il mai apuca si pe Pasalic uneori sa fie vioara....apai atunci ce ne mai facem ca ajungem si toata lumea joaca pt el. Plus ca Hargrove cand a jucat, i s-au dat in jur de 20 de min, acuma eu cred ca decent.
      Kalnicenko e mai util prin faptul ca iti acopera pozitiile 3,4 mai bn...a renunta la el in favoarea unui jucator mai mutl de pozitie 2, ar crea un dezechilibru in alcatuirea echipei. Plus mana lui Kalnicenko, disciplina si pozitionarea sunt extraordinare...ca nu stie Tenter sa scoata mai mult de la aruncarea lui si nu are mai mult de 2 open shoturi pe meci, asta e cu totul alta poveste...
      Nimeni si nimic nu ma poate lamuri ca in acest moment la CLuj nu e cea mai echilibrata si bine facuat echipa din liga 1...din pacate jocul sufera si daca ne uitam atenti, nu sufera la aruncatori, la pozitiile 2,3 unde sunt Dykes si Pasalic...sufera la relatiiile dintre pivoti, la pasele care ajung la ei prost sau nu ajung...deci sunt argumente care dau clar ca renuntarea la Hargrove nu a fost o greseala...tactica lui Marcel e uneori o greseala, dar sper ca Pintea va sta din ce in ce mai mult in picioare si jocul va creste

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      continuare
      Pai relatiile si pasele la pivoti cine le da?Parerea mea e ca e inadmisibil in acest moment al campionatului tu sa nu poti da pase la pivot sau sa le gresesti,totusi sunt de atat timp impreuna deja,fac antrenamente zilnic.

      Da uitanduma dupa statistici Baciu si Zigeranovic nu prea au reusit mare lucru in cele 3 meciuri cu Sibiul.Nu prea multe pct ambii......Totusi sa nu uitam Baciu este o eterna speranta,joaca de atata timp si nu rupe gura targului.De Zigeranovic nota obisnuita....

      Dar este o mica scuza la pivoti,tot jocul este in jurul lui Dykes,Adamovic si vad ca Pasalic in ultima perioada da joaca bine are aruncare de afara si este un jucator bun n-am ce comenta.
      Da Kalnicenko nu zic ca nu are calitati,da cum ziceai nu are mana rea,ocupa 2 posturi de aia o fi fost ales in detrimentu lu Hargrove.

      A facut bine ca a plecat de la U Bt.Intro echipa cu Dykes mai ales o supervedeta la Cluj,si Adamovic e greu sa te exprimi asa cum stii mai ales ca la primul fail cu siguranta il nenorocea Tenter.

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca highflyer:

      Hargrove
      Daca vi-l dadeam pe dykes, care ar fi facut la voi 30 puncte si 10 recuperari pe meci, era si mai mare greseala. Mai mult, hargrove la voi se multumeste sa arunce foarte des de la 3 puncte, la 2 puncte si in post e practic inexistent...dar e normal, nici el nu intinereste. pe de alta parte, guri de foc nu prea aveti, (johnson e rapid si tehnic, dar foarte usor de anhilat), deci e oarecum normal ca hargrove sa va conduca. la cluj, din cauza multor vioare (citat), hargrove nu putea sa se exprime ca la craiova. e certa valoarea lui darius, dar intre el si kd00, l-as fi ales tot pe 00 :)

      cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Din pacate Clujul a beneficiat de Darius cel pe care il stie toata lumea doar un sezon, dupa aia varsta a inceput sa ii joace feste. El ramane un jucator valoros nimeni nu contesta asta. Asa si Cuic cred ca mai putea juca decent un sezon daca mergea la o echipa care se rotea in jurul lui

      cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    LA REVEDERE DOMNILOR
    S-a jucat si ultimul act Mures - Craiova 2016.
    Bucurie mare pentru Burlacu si Popescu. In sfarsit a venit vacanta. Ne luam banutii, suntem teferi, ura!!!!
    Mergeti cu bine. Trebuie sa va multumim si pentru putinul pe care l-ati facut pentru Craiova. In fond, nu va obliga nimic sa ardeti pentru aceasta echipa. Nici macar salariul. Se vorbeste prin targ de un salariu modest de doar 7000 de euro pentru domnul Burlacu...
    Oricum, sa auzim numai de bine, domnilor!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Damian
    In sfarsit a primit si Damian cateva minute si nu s-a miscat rau deloc. Pacat ca nu a primit mai multe sanse in partea a doua a sezonului. Bine ca Micic poate sa dea cate air ball doreste. Sper sa dispara din campionatul nostru si antrenorul-pivot. Sa invete antrenoratul in campionate puternice si , dupa sa vina sa antreneze la noi.

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    MECI DE CASTIGAT
    Era un meci de castigat. Apoi, in meciul 4, presiune mare pentru Mures.
    Astazi, muresenii modesti, cu doua exceptii - Fraseniuc si Gajovic. Dar conditia ca sa castigi cu o echipa modesta este sa nu te dovedesti mai modesta ca aceasta.
    Asa cum era de asteptat, un arbitraj usor orientat pentru beneficiul gazdelor. Ca la carte, dat destul de discret dar la momentul potrivit.
    Una peste alta, FELICITARI MURES! SUCCES MAI DEPARTE!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    ...
    Trei meci a fost intradevar, scoatem matura.

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Prostie si fudulie
    Ca am pierdut nu este o tragedie ci modul in care am pierdut.Sa nu reusesti sa-i bati fara Mohamed(mai mult de jumatate din meci)!!!Da cum sa-i bati... fara nici o idee de joc in atac(ba nu,una a fost...dati-o lui Hargrove),iar in aparare mai mult se injurau,decat se aparau.Catastrofele echipei in acest sfert de finala au fost-Micic(air ball din final ne-a cam aratat limita intelectuala a personajului). -Pantic un jucator terminat fizic,care a fost adus ca sa se zica ca avem si noi un pivot. -Popescu si Burlacu-de ei nu am zis niciodata nimic,au fost prezentati la inceput ca salvatorii patriei,dar sa dovedit ca totusi nu se mai poate juca,chiar si in campionatul Romaniei pana la 100 de ani(Burlacu a fost in ultimele meciuri de o neinspiratie crasa,ca sa nu zicem mai mult,iar Popescu......). -Antrenorul:a urla incontinuu,nu inseamna a si transmite un mesaj util propriilor jucatori,iar lipsa de orizont in atac spune multe despre valoarea in breasla. -Managementul echipei,care a reusit sa ne faca pe toti de ras cu episodul Travis Bureau....si nu numai. In concluzie,a mai trecut un an in care nu reusim sa castigam macar un meci in play-off si iesim ca niste prosti.Macar am scapat de o problema si nu ne mai ducem la sala,nu ne mai facem nervi din cauza unui grup(conducatori+o parte din jucatori) care prin tot ce a facut in cursul acestui an,a dovedit ca nu merita respectul nostru.Succes celorlalte echipe in lupta pentru castigarea campionatului!!! P.S Formati la anul o echipa in jurul lui Hargrove si Bureau(daca vor mai dorii),cu jucatori fara aere de vedete rasuflate,care sa alerge si sa puna suletul pe tava pentru echipa,daca mai doriti sa continuati ce s-a inceput la Craiova.

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Lliannan:

      Popescu
      Popescu ne-a facut acelasi lucru si acum 2 ani cand a fost la noi: la inceput a jucat fantastic, apoi usor usor a bagat principiul timpul trece leafa merge...

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    Raspunde
  • ZsoZso :

    Asta e..
    Un meci in care a invis spiritul de echipa . Din nou...Spirit de echipa care a lipsit de la olteni , dealtfel o echipa buna. Pacat ca Burlacu a iesit de pe teren spre vestiare cand mai erau 4 secunde, cine stie ,daca mai ramanea,poate poate... ;)

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Final
    Felicitari si respect Mures!Dupa iesirea lui Alhaji victoria a fost obtinuta doar cu inima si sudoare,ceea ce in contextul absentei acestuia nu cred ca va mai fi de ajuns impotriva Stelei.Oricum,voi fi suporterul Muresului in semifinala,au demonstrat ca o merita!
    Despre noi,deocamdata ma voi referi decat la actorii de pe teren.N-am vazut de foarte mult timp atata nesimtire cata au aratat Mucic,Partevic,si cele doua gloabe,Bozovic si Pantic!Probabil respectul aratat pentru salariile muuult peste valorea lor!V-as ruga sa urmariti daca sezonul viitor vreunul dintre astia prinde ceva mai bun decat Bulgaria sau pacaleste vreo nou promovata de la noi pe cel mult 1500 de euroi...Popescu,un gunoi uman pe care sper sa nu-l mai vad in baschetul romanesc!Era sa zic ceva de antrenori dar nu am cum,fiindca astia nu se pot numi antrenori,sunt doar glume sinistre din marea teapa ce s-a mai servit si anul acesta...Johnson si Burlacu au incheiat atat de urat,dar macar le multumim pentru ce au facut pana aici.Imi pare rau de Bureau,cel care ani buni ne-a daruit cate ceva din spectacolul magnific al baschetului si de Hargrove,un jucator superb pentru campionatul nostru.Iar suporterii nostri minunati pur si simplu nu meritau o asemenea umilinta...Trist...

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Get used to this, folks!
    Cand managementul este asigurat cu oameni de la Partid, nu poti aspira la Performanță! Partidul face ce e bine pentru alegeri, nu ceea ce e bine pentru oameni! Deci."...locul 4 in sezonul regulat!!!! Ce mai aveti nevoie pt a ne vota??.." Vreti PERFORMANTĂ? Pai vericule, tre sa ne votati fo' douajdeani de'acu încolo si va PROMITEM ca vom face TOT POSIBILUL!!!!
    #haiSibiu

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld :

    Felicitari, Mures!
    Acum noi, suporterii craioveni avem multe de spus la adresa conducerii, anumitor jucători, arbitrilor, intr-o oarecare masura, dar una peste alta Mures a castigat, asa ca FELICITARI!!!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    burlacule esti o mizerie

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu sibiu
    Felicit echipa Mureșului pentru calificare !!!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    continuare
    Pai relatiile si pasele la pivoti cine le da?Parerea mea e ca e inadmisibil in acest moment al campionatului tu sa nu poti da pase la pivot sau sa le gresesti,totusi sunt de atat timp impreuna deja,fac antrenamente zilnic.

    Da uitanduma dupa statistici Baciu si Zigeranovic nu prea au reusit mare lucru in cele 3 meciuri cu Sibiul.Nu prea multe pct ambii......Totusi sa nu uitam Baciu este o eterna speranta,joaca de atata timp si nu rupe gura targului.De Zigeranovic nota obisnuita....

    Dar este o mica scuza la pivoti,tot jocul este in jurul lui Dykes,Adamovic si vad ca Pasalic in ultima perioada da joaca bine are aruncare de afara si este un jucator bun n-am ce comenta.
    Da Kalnicenko nu zic ca nu are calitati,da cum ziceai nu are mana rea,ocupa 2 posturi de aia o fi fost ales in detrimentu lu Hargrove.

    A facut bine ca a plecat de la U Bt.Intro echipa cu Dykes mai ales o supervedeta la Cluj,si Adamovic e greu sa te exprimi asa cum stii mai ales ca la primul fail cu siguranta il nenorocea Tenter.

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    Dragos Nicolae
    Nu pot sa nu-l remarc din nou pe fluierasul Nicolae, acest "Fuego al arbitrajului romanesc" in baschet. Ca sa arate ca are si el ceva oute in pantaloni (ca deh, vin Pastele) a trebui sa se bage dumnealui in seama si sa-l sanctioneze cu fault tehnic pe Johnson. Am inteles c-a cam plouat cu tehnice azi, se pare ca se lucreaza intens la primele de Paste de la Federatie.

    Se pare ca s-a nascut un nou Ciulin in baschetul romanesc, si dl. Nicolae vrea cu tot dinadinsul sa-si castige respectul "cu bâta"; ma tem ca omul merge in directia inversa, si sper ca prin notele primite de la observatori sa-l impinga catre corijenta

    cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      nicolae
      Ehhhh.... pe la inceput acest nicolae era delegat tot alaturi de Ciulin poate poate scoate ceva din el. Acum stim cu totii ca Ciulin e arbitru bun dar numai cu cine vrea el dar chiar si asa acest nicolae e undeva sub nivelul marii. Eu petarda mai mare ca el nu gasesc in campionatul nostru.

      cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Arbitraj........
    Arbitraj slab cu greseli care au defaovorizat ambele echipe, dar (eu personal) nu am vazut sa se traga intr-o parte sau alta. Burlacu nesimtit/grobian ca de obicei: un fault inutil dupa aruncare care il putea accidenta urat pe Martinic, a dat cu piciorul sa il aghete pe Gajovic dar din noroc l-a ratat si fair play total: a plecat la vestiare cu 4 secunde inainte de de final ca sa evite sa isi salute adversarii. Un burlacu= UN MARE JEG

    cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad:

      Mai stim niste bad boys
      Care au plecat la vestiar cu 4 secunde inainte de finalul meciului ca sa nu dea mana cu adversarii.

      cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @b1
    Da, meciul 3 era unul de castigat asa cum au fost si meciurile 1 si 2 si asa cum este de castigat orice meci. Dar cu toate astea au castigat outsiderii care, asa modesti cum au fost, au luptat cu sufletul, cu inima si au aratat tarie de caracter. In general orice meci este de castigat mai ales cand echipele au valori apropiate.PS Nu cred ca presinea mai este ceva neobisnuit pentru BC Mures tinand cont ca au castigat 2 meciuri in OT in deplasare.

    cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    • SCM "U" Craiova b1:

      ironic?
      Om bun, incerci genul ironic?
      Nu este cazul cu mine. Crede-ma...
      Ce era greu de vazut ca Muresul a avut o prestatie modesta si o mare nesansa cu accidentarea lui Mohammed. In aceste conditii partida era de castigat. Cu niste conditii, bineinteles. Acestea nefiind indeplinite a venit si a treia victorie a Muresului. Inca o data FELICITARI MURES!!!
      Spui o data ca au castigat outsiderii apoi, imediat spui ca echipele aveau valori egale. Cine sa te mai inteleaga?
      In realitate, pe fondul lipsei lui Bureau si a lui Djurasovici plus noncombatul lui Popescu si Burlacu, s-a dus asa zisa egalitate de valoare a celor doua echipe. Panourile au fost ale voastre. Cifrele vorbesc singure despre asta.

      cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Interesant...
    Cred ca nu exista urma de dubiu ca seria Craiova-Mures era de departe cea mai echilibrata,fara un favorit cert,fie el si pe hartie.Concluzie?Toate celelalte serii continua,aceasta e singura care s-a incheiat sec...

    cu 7 ani în urmă (26.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @totalulbaschetilor
    Si eu am ajuns la aceeasi concluzie cu o mica ajustare: cu toate ca loturile erau apropiate valoric tigrii plecau totusi din pozitia 2 daca luam in calcul cele 6 infrangeri consecutive suferite de ei si cele 6 victorii consecutive ale Craiovei. Dar paradoxul ramane paradox. Oricum anul asta campionatul a fost in general echilibrat asa ca din acest punct de vedere nu ma mira rezultatele din play off. Castigatorii sunt iubitorii de baschet care au prilejul sa vada meciuri spectaculoase cu rezultate pe muchie de cutit. Singurul aspect negativ este prestatia slaba a arbitrilor, prestatie care umbreste spectacolul baschetbalistic.

    cu 7 ani în urmă (26.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!