Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș întoarce rezultatul de la pauză și se impune la Mediaș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.01.2015

BC Mureș Târgu Mureș a reușit să treacă în deplasare de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 80-74 (21-19, 16-21, 23-23, 20-11). Meciul dintre cele două formații ardelene a contat pentru runda cu numărul 14, prima a retului, din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Principalii remarcați din tabăra învingătoare au fost F. Adamovic (21 puncte, 5 recuperări), I. Ivanovic (14 puncte, 5 recuperări), K. Dykes (11 puncte, 13 recuperări), respectiv V. Peciukas (11 puncte, 3 recuperări). De cealaltă parte, cei mai buni jucători ai Mediașului au fost A. Pustahvar (19 puncte, 5 recuperări), M. Durkovic (18 puncte, 12 recuperări) și G. Navickas (16 puncte). 

BC Mureș a ajuns în acest moment la un bilanț de 6 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce Gaz Metan Mediaș are 5 meciuri câștigate și 8 pierdute.

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Mediaș! 


La pauza meciului dintre Gaz Metan Mediaș și BC Mureș Târgu Mureș, gazdele din Mediaș sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 40-37 (19-21, 21-16). 

M. Durkovic cu 11 puncte și 7 recuperări a fost cel mai bun medieșean în prima repriză, în timp ce din tabăra oaspeților s-a remarcat F. Adamovic cu 12 puncte și 3 mingi recuperate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!