Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și CSM Oradea continuă lupta pentru finală

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.05.2014


Liga Națională

Play-off 

Semifinale: Meciurile 3(și 4)

marți, 20 mai - Ora 18:30
(dacă va fi cazul) joi, 22 mai - Ora 18:30

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

0-2 Fișa meciului 2-0

Seria dintre CSM Oradea și BC Mureș Tîrgu Mureș se mută pe malul Mureșului după ce bihorenii au câștigat primele două meciuri de teren propriu.

La partidele de la Oradea, mureșenii au avut o absență notabilă, și anume pe Goran Martinic, care tocmai trecuse de o accidentare și revenirea lui pe parchet a fost amânată pentru a evita o posibilă recidivă. Întoarcerea lui Martinic este probabilă la meciul sau meciurile de la Tîrgu Mureș. Aceasta, împreună cu terenul propriu ar putea oferi mureșenilor avantajul de care ar avea nevoie pentru a prelungi seria.

De la CSM Oradea va lipsi Zarko Comagic, care s-a accidentat după primul meci din semifinală și nu va face deplasarea la Tîrgu Mureș. Totuși, echipa din Oradea pornește ca favorită conform calculelor hârtiei, dar la Tîrgu Mureș îi așteaptă un meci mult mai greu (sau două meciuri mult mai grele) decât cele de acasă. În primele două întâlniri, orădenii au arătat o apărare foarte eficientă, în urma căruia mureșenii nu au reușit să își regleze tirul de la distanță, și au avut probleme și la capitolul recuperărilor, în ciuda faptului că pozițiile 4 și 5 sunt acoperite de doi jucători puternici cum ar fi Ivanovic și Mladenovic.

BC Mureș este, așadar, nevoită să câștige meciul de marți seara, care începe la ora 18:30, pentru a rămâne în cursa petru finală. În cazul în care ei vor reuși, meciul 4 al seriei va avea loc joi, 22 mai, tot de la ora 18:30. Partida (sau partidele) vor fi transmise în direct pe DigiSport.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!