Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și CSU Asesoft deschid etapa a 20-a

Noémi Csiki

Noémi Csiki
20.02.2015

Liga Națională
Etapa 20

Vineri, 20 februarie
ora20:00 

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

8-9 Fișa meciului 14-3

În debutul etapei a 20-a, BC Mureș va primi vizita campioanei CSU Asesoft Ploiești, într-o partidă televizată în direct de la ora 18:00.

Conform poziției în clasament și rezultatelor de până acum a celor două echipe, ploieștenii pornesc din poziția de favorită. Acest lucru se confirmă și prin valoarea lotului prahovean, întărit recent prin venirea bulgarului Bozhidar Avramov și a sârbului Ivan Zigeranovic. Cu legitimarea celor doi jucători, numărul stranierilor din lotul ploieștean a crescut din nou peste șase; astfel, nu toți vor putea fi înscriși pe foaia de joc a meciului.

Pe de altă parte, acesta este primul meci greu al mureșenilor după revenirea antrenorului Audrius Prakuraitis. Așa cum se întâmplă foarte des, o schimbare majoră pe banca tehnică poate aduce un elan reînnoit în jocul unei formații. Dar chiar și fără acest aspect, mureșenii au câștigat multe meciuri importante în fața campioanei în ultimii ani.

Ultima dată când Asesoft a reușit o victorie în „Jungla” mureșeană, a fost în cadrul finalei din anul 2013. În turul sezonului curent, tigrii s-au impus în Sala Olimpia cu două puncte (75-77), rezultat ce a consemnat prima victorie în deplasare a mureșenilor din sezon (și singura din primele 10 etape). În acest moment, BC Mureș este într-o poziție în care are nevoie de fiecare victorie posibilă pentru a se menține în cursa pentru playoff.

Așadar, o confruntare deschisă oricărui rezultat, arbitrată de către Marius Ciulin, István Bertalan și Ciprian Ciocan, sub ochii comisarului Mircaea Martiș, în direct pe DigiSport de la ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    ALO TB?
    Se pare ca atunci cind vine vorba de BC Mures o faceti intentionat! Meciul va incepe la ora 18 si nu la 20! RUSINICA!

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!