Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și Energia se întâlnesc în penultima etapă a turului

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.12.2014

LNBM
Etapa 12

vineri, 19 decembrie
ora 18:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

4-6 Fișa meciului 5-5

BC Mureș și Energia Rovinari se vor întâlni vineri de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș, în cadrul etpei a 12-a a LNBM.

Pentru ambele formații, o victorie ar fi foarte importantă. Pentru mureșeni, câștigarea partidei ar însemna să ajungă la egalitate de puncte cu Energia, iar pentru gorjeni, punctele contează pentru a se menține pe locurile de playoff.

În istoria confruntărilor dintre cele două formații, BC Mureș s-a impus de 9 ori, iar energia de 4, ultima victorie a formației din Gorj s-a înregistrat cu doi ani în urmă, dar aceștia nu au câștigat niciodată pe terenul tigrilor. Acum ar putea fi șansa lor, dacă mureșenii nu găsesc soluții pentru oboseala lotului din a doua parte a meciurilor, în urma căruia au pierdut multe partide strânse în acest sezon.

Înainte de începerea acestei partide, se va desfășura acțiunea „Moșii lui BC Mureș”, devenită tradiție în Junglă în perioada premergătoare sărbătorilor, în cadrul căreia se vor aduna jucării și alte donații care vor fi direcționate spre instituții care se ocupă cu îngrijirea copiilor nevoiași.

Arbitrii partidei vor fi Fabiana Martinescu, Ciprian Stoica și cosmin Prișcă, iar observatorul din partea FRB, Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!