Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și SCM U Craiova se întâlnesc în etapa a doua

Silviu Isailă

Silviu Isailă
12.10.2017

BC Mureș primește vizita celor de la SCM U Craiova, într-o partidă ce contează pentru etapa a 2-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Tg. Mureș este programată vineri, 13 octombrie, cu începere de la ora 18.00 și va fi transmisă în direct de DigiSport.

Echipa din Tg. Mureș vine după un eșec pe terenul celor de la Phoenix Galați. Echipa antrenată de Szaszgaspar Barnabas s-a aflat la conducere pe tot parcursul jocului, urmând ca pe final să revină gălățenii și să se impună cu scorul de 87-81. De partea cealaltă, SCM U Craiova s-a impus pe teren propriu în fața nou-promovatei Politehnica Iași, scor 91-74.

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil mureșenilor, care s-au impus în 21 de partide, față de cele 9 câștigate de olteni. În ediția precedentă, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori, BC Mureș reușind să își adjudece trei confruntări.

Chiar dacă au apărut informații legate de problemele echipei din Tg. Mureș, aceștia au anunțat prin intermediul site-ului oficial că echipa își continuă activitatea.

Confruntarea din „Junglă” va fi oficiată de Ciprian Stoica, Mircea Șerban și Costin Bogdănescu, comisar din partea federației fiind Mihai Caraion.

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!