Stiri Cupa României Masculin

BC Mureș și Steaua deschid lupta pentru sferturile Cupei

Noémi Csiki

Noémi Csiki
25.09.2014

Cupa României

Optimi de finală - tur

vineri, 26 septembrie 
ora 18:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș 

  Fișa meciului  

BC Mureș și Steaua CSM Eximbank încep sezonul cu întâlnirea din optimile de finală ale Cupei României. Meciul tur va avea loc vineri, 26 septembrie la Tîrgu Mureș.

Cele două formații nu s-au întâlnit în presezon, și ambele au efectuat modificări în componența lotului. Steaua pare mai puternică decât în sezonul trecut, dar și BC Mureș pare să aibă potențialul de a se menține între echipele de top din campionat. Înfruntarea dintre cele două va fi cu siguranță un duel pe cinste, având în vedere calibrul jucătorilor care vor intra în teren: Edi Sinadinovic, Pakracija Barac, Vaidotas Peciukas, Titus Nicoară, Ousmane Barro și lista poate continua.

Un atu al Stelei îl poate reprezenta prezența lui Nicoară, nu numai prin valoarea de care a dat dovadă în ultimele sezoane, dar și prin faptul că este român, poate cel mai bun jucător român în momentul de față, în condițiile în care în Cupa României regulamentul prevede prezența a cel puțin un jucător de cetățenie română în teren pe toată durata meciului.

Partida, arbitrată de Marius Ciulin, Bogdan Podar și Sorin Drugău, va fi transmisă în direct pe Digisport de la ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe hoo_ember :

    declarații Mureș
    http://bcmures.com/stiri_divA.php?mod=detal&id=748

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!