Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și-a stabilit programul partidelor amicale

Ionuț Greere

Ionuț Greere
21.08.2015

Baschetaliștii de la BC Mureș se antrenează în aceste zile în Sala de sport al Universităţii Petru Maior și se pregătesc pentru seria jocurilor amicale care debutează pe data de 25 august împotriva echipei Dinamo Bucureşti.

După jocul cu dinamoviștii, echipa antrenată de Audrius Prakuraitis va participa la două turnee de pregătire, unul la Târgu Jiu (Cupa Energia), pentru ca apoi să fie gazdă la Cupa Mureşul, ediţie la care vor participa echipele Gaz Metan Mediaş, Dinamo şi Piteşti. Tot atunci va fi şi prezentarea oficială a echipei mureșene.

PROGRAM DE PREGĂTIRE BC MUREȘ

25 august, ora 17:00 - BC Mureş - Dinamo Bucureşti (se va juca la Mediaș)

29-30 august - "Cupa Energia" la Târgu Jiu  

29 august ora 17:00 - U-BT Cluj vs. CSM Oradea

              ora 19:30 - Energia Târgu Jiu vs. BC Mureş

30 august, ora 17:00 sau 19:30 - finala mică sau finala mare a turneului

11-13 septembrie "Cupa Mureşul" cu participoarea echipelor Gaz Metan Mediaş, Dinamo Bucureşti şi BCM U Piteşti. Programul turneului va fi stabilit în curând. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!