Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș - SCM U Craiova, un meci important pentru ambele tabere

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.01.2014

Liga Națională
Etapa 14

sâmbătă, 18 ianuarie, ora 17:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

8-3 Fișa meciului 8-5

În etapa a 14-a a LNBM, BC Mureș va primi vizita celor de la SCM U Craiova. Cele două formații vor juca unul dintre meciurile care se anunță cele mai interesante în acest sfârșit de săptămână.

Ambele adversare își doresc o clasare cât mai bună în playoff, și o victorie sâmbătă ar însemna foarte mult în economia echipelor. În tur, oltenii s-au impus cu scorul 81-68, pe terenul propriu. Acum, în „Junglă”, se întâlnesc două formații puternice. Mureșenii, foarte eficienți în ofensivă, dar cu mulți accidentați, au început anul calendaristic cu o evoluție în Cupă sub potențialul lotului. Cele două meciuri din sferturi nu reflectă întocmai valoarea echipei în momentul de față: de atunci, starea lui Ivanovic, Martinic, Peciukas s-a ameliorat, Navickas a avut mai mult timp să se (re)integreze în echipă, și cu siguranță, victoria în fața craiovenilor în LNBM este mai importantă pentru mureșeni decât evoluția în Cupă. De cealaltă parte, Craiova vine după o victorie foarte importantă în Liga Balcanică împotriva celor de la KK Kumanovo, și pare a avea o armă foarte puternică în persoana noului pivot, James Tyler.

În ambele tabere, antrenorul va trebui să „sacrifice” un străin, fiecare dintre cele două formații având câte șapte stranieri apți de joc.

Meciul va fi arbitrat de către Alexandru Olaru, Fabiana Martinescu și Alin Faur, iar observatorul FRB va fi Marius Marinescu. Televiziunea DigiSport va transmite partida în direct de la ora 17:00.

8 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova A|bastru :

    Off
    Iar fluiera coana Mitza, o sa avem din nou decizii numai de ea vazute.

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Fabiana
    Mai greseste si ea e adevarat, dar cel putin poti sa fii sigur ca nu va inclina balanta.

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Albastru
    Esti doar un copil plingacios

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Fabiana
      Albastru nu a afirmat ca Fabiana ar fi un arbitru de casa al Muresului,dar ca fluiera prea mult dupa toane si nici nu prea are Craiova la suflet este perfect adevarat!

      cu 10 ani în urmă (17.01.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Fabiana
    Mai greseste si ea dar dupa cum spune si Eugenb macar stii ca nu inclina balanta in nicio parte cu intentie.

    Cat despre ca are sau nu pe cineva la suflet este discutabil.
    Important este ca arbitrii sa faca cat mai putine greseli (intentionate sau nu :)) si cea mai buna echipa sa castige.

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    PRONOSTIC
    Daca joaca Martinic,si Gediminas,e mai greu sa castige Craiova ,dar nu imposibil, dar aveti o sansa sa joace Jelenic,preferatul antrenorului si cel care joaca indiferent cum 35-40 min pe meci,(Peciukas fiind rezerva lui-iti vine sa razi) si atunci atunci aveti victoria asigurata.Bafta tuturor si cum o vrea Jelenic!.)))

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Fabiana!
    Lui Fabiana ii place mult sa stea in genunchi,de-aia si prinde astfel de meciuri!
    Nu inclina balanta?:))))))....inseamna ca n-ati fost in POLIVALENTA la meciul cu Steaua!....toata lumea stie de prietenia ei cu Virgil Stanescu!....daca delegarile ar fi facute pe VALOARE,ea niciodata nu ar ''prinde'' astfel de meciuri Mures - Craiova,Oradea - Asesoft,......e DEPASITA!.....nu are NIMIC cu Craiova,ATATA POATE EA!

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Craiova!
    Prietene,Craiova e greu sa castige cu Maric in teren,nu ca joaca Martinic si gedi....Maric si Halik NU SUNT DE CRAIOVA IN ACEST MOMENT,trebuie gasiti inlocuitori pentru ei....grabnic!

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!