Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș Târgu Mureș primește vizita celor de la BC Timba Timișoara

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
21.03.2018

bc mures bc timba

BC Mureș Târgu Mureș va disputa ultimul meci pe teren propriu din prima fază a campionatului masculin pe teren propriu, în fața celor de la BC Timba Timișoara, într-o partidă restantă din etapa a XVIII-a.

BC Mureș Târgu Mureș ocupă în acest moment locul 9, cu 6 victorii și 14 înfrângeri. “Tigrii” vin după o înfrângere în deplasare după prelungiri, în duelul celor mai încercate echipe în acest sezon, în fața celor de la CS Dinamo București, scor 87–77 (24-22, 17-14, 16-19, 16-18, 14-4). Cel mai bun jucător al acestora a fost Alin Borșa, cu 15 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 26, urmat de Bogdan Stăncut, cu 24 de puncte și 12 recuperări. De asemenea, cei doi au preluat aproape în totalitate atribuțiile de antrenori, ei fiind cei care indicau schemele tactice în timpul time-out-urilor, în urma lipsei deja cunoscute de câteva partide a lui Barnabas Szaszgaspar, și, recent, și a lui George Trif.

De cealaltă parte, BC Timba Timișoara este în acest moment ocupanta locului 10, cu 5 victorii și 15 înfrângeri.

Timișorenii vin după o înfrângere împotriva celor de la CSM CSU Oradea, scor 74–105 (20-27, 24-29, 25-23, 5-26). Cel mai bun jucător al acestora a fost Filip Dumic, cu 12 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 17.

În meciul tur, BC Timba Timișoara a învins categoric cu scorul 92-63 (21-17, 29-19, 21-12, 21-15).Cel mai bun jucător al timișorenilor din acel meci, Cameron Naylor, nu mai face parte din lot din cauza problemelor medicale. Lipsește de asemenea și Pavle Reljic, care în partida tur a adunat 17 puncte, 8 pase decisive și 2 recuperări și are probleme cu viza. Cel mai bun jucător al mureșenilor a fost Alin Borșa, cu 11 puncte, 23 de recuperări și o pasă decisivă, pentru un indice de eficientă de 27.

Partida va avea loc miercuri, 21 martie, începând cu orele 19:00, la Sala Sporturilor Târgu Mureș, și nu va fi transmisă.

*foto: facebook Timba Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!