Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș a învins CSU Asesoft Ploiești

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.02.2015

BC Mureș Târgu Mureș a trecut pe teren propriu de CSU Asesoft Ploiești cu scorul de 79-74 (19-16, 23-25, 23-16, 14-17), într-un meci din cadrul etapei a 20-a din LNBM.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun jucător al gazdelor în acest meci cu 27 de puncte marcate, fiind urmat de Ousmane Barro cu 16 puncte și 7 recuperări, Ivanovic cu 14 puncte și 6 recuperări, respectiv Gajovic cu 10 puncte marcate și 7 mingi recuperate. De cealaltă parte, de la Asesoft, B. Avramov și M. Pelekanos, au terminat fiecare cu câte 19 puncte puse pe tabela de marcaj.

În urma acestui rezultat, Mureșul a ajuns la un bilanț de 9 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce campionii în exercițiu au ajuns la 14 meciuri câștigate și 4 pierdute.

Vom reveni cu cronica meciului de la Târgu Mureș!


Sala Sporturilor din Târgu Mureș găzduiește la această oră meciul dintre BC Mureș și CSU Asesoft Ploiești. La pauza meciului, scorul este 42-41 (19-16, 23-25) pentru echipa gazdă.

K. Dykes cu 14 puncte și 3 recuperări a fost cel mai bun om al mureșenilor în prima repriză de joc, în timp ce de la campioana en-titre s-a evidențiat în mod special M. Pelekanos cu 12 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

13 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Probleme in paradis ?
    Cu lotul asta, chiar intarit cu Zigeranovic ploiestenii vor avea probleme in lupta pt titlu. Probabil ca au gandit : decat sa platesc 2-3 luni 6 straini buni, mai bine doar 2-3 jucatori si din cand in cand 3 " fluierasi "
    Acum sa vedem valoarea antrenorului DADO , cu un lot relativ "normal " pt prima liga din Romania

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe adrian68 :

    asesoft
    Zigeranovic a jucat in Euroliga sezonul asta de prost ce era...daca il aducea echipa din orasul vostru , era cel mai bun pivot din tara , dar daca il aduce Asesoft " e catastrofa baiatu".Meciul de azi a fost castigat datorita lipsei pivotilor ai Asesoftului.Si cu toate plecarile care au avut loc , Asesoftul tot ramane cu cel mai bun lot din tara si va lua campionatul cu siguranta.

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Asesoft
    Cel mai prost Asesoft din ultimii 10 ani. Daca se va arbitra cat de cat corect,nu cred ca au sanse la titlu.

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      transferuri
      Da, în acest moment nu au un lot strălucit, dar nici slab nu se poate spune. Însă sunt convins ca vor mai face transferuri, deja au luat pivot. Așa ca , eu zic sa nu ne grăbim și sa tragem concluzii pripite

      cu 9 ani în urmă (20.02.2015)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      poate poate
      Nu e sigur, e Ghita cam ocupat!

      cu 9 ani în urmă (20.02.2015)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    bravo
    Felicitari baietii! Mai ales pentru daruirea dovedita pe teren. Ma bucur enorm pentru acest meci castigat cu atat mai mult cu cat a venit intr-un moment in care echipa avea extraordinar de mare nevoie de asta. Atat pentru moral cat si pentru clasament. Iar a doua mare satisfactie este ca acest meci castigat a fost administrat Asesoftului.
    Am vazut scheme de joc, daruire, vointa de castig.
    Cat despre Asesoft, totusi au niste jucatori redutabili, incluzandu-l si pe acest Avramov care s-a miscat bine, e iute si linistit, deloc hazardat, mai ales daca luam in calcul ca e doar primul lui meci. Desigur nici ceilalti nu sunt de neglijat.
    @ts_cata - trebuie sa-i iei in calcul, pentru ca au o echipa cu individualitati care te pot taxa oricand, vezi Flowers, Runkauskas, Pelekanos, nevorbind de arbitrii care nu stiu daca va exista meci in care sa nu fie de partea lor, doar si acel 5% care ii poate tine in meci, daca nu, sa-i si ajute sa castige!

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    arbitrii si Asesoft
    Pana la urma, mai mult ne-au incurcat Ciulinii decat Asesoftul. Cat timp era Bullacu pe teren eram destul de linistit. Totusi au jucatori buni, antrenor le mai trebuie.

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    meci
    Lupta pentru titlu se da intre Steaua si Cluj

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    meci
    Lupta pentru titlu se da intre Steaua si Cluj

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Mures e un fel de nas la Tg-Mures pt Ploiesti, dar cand e vb de titlu lucrurile se schimba. Sa va aduc aminte ca anul trecut Ploiesti lua 20 de pct diferenta la Tg-Mures? Sau de sezonul in care a pierdut peste tot in Ardeal(era primul sezon al lui Achim la Oradea) de le-a sarit apa in cap si tot au castigat. De semifinalele cu un Medias fantastic, catsigate la 0...eu nici azi nu am inteles nimic din meciurile alea

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    adevar graiesti
    Alte vremuri, alta politichie! Acum vor munci mai mult pentru titlu! Desi mai e si camarila. Si azi am asistat la unele faze atat de cetoase ca nici Leca, cat e el de ''impartial''nu mai le putea explica!

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Aici nu ii vorba doar de arbitraj, ci conteaza mult faptul ca is o echipa experimentata, au un joc tiganesc, cu multe sicane, cu lovituri...si in playoff joaca foarte dur. Jocul lor se schimba cand trebuie si trebuie multa ambitie si nervi ca sa ii scoti

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    asesoft
    Asa e , tiganesc e chiar expresia potrivita.Dar pt jocurile externe nu si-au permis acest tip de joc. Si pentru asta au avut alta echipa! Acum au revenit la'' modul de campionat'' cu alt tip de joc si jucatori!

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!