Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș a învins-o pe U-BT în ultimele patru meciuri

Paul Olar

Paul Olar
12.02.2016

U-Banca Transilvania va avea parte de o misiune crâncenă în etapa cu numărul XXII. Formația antrenată de Marcel Țenter va da piept cu BC Mureș, într-un joc programat sâmbătă, la ora 19:00, în Sala Sporturilor Horia Demian.

Din punct de vedere statistic, gruparea din județul Mureș pleacă cu prima șansă în duelul de mâine. Practic, din cele 37 de jocuri consemnate în compania clujenilor, tigrii s-au impus în 20.

Totodată, BC Mureș și-a adjudecat ultimele patru partide disputate împotriva clujenilor. După triumful alb-negrilor din finalul sezonului regulat 2014/2015, cele două formații și-au dat întâlnire și în runda întâi a Play-Off-ului. Atunci, BC Mureș a răzbunat eșecul din stagiunea regulată, impunându-se autoritar, cu 3-0 la general.

Bucurându-se de un aport semnificativ din partea lui Filip Adamovic și Kyndall Dykes, transferați acum la U-BT, mureșenii s-au impus în prima partidă, scor 81-76. Ulterior, sportivii îmbrăcați în alb-albastru au mai repurtat două victorii, 74-67, respectiv 94-76.

În turul competiției curente, BC Mureș și U-BT și-au dat întâlnire în junglă. Spectaculoasa confruntare s-a încheiat la scorul de 66-65, după ce Goran Martinic a izbutit un buzzer-beater de senzație.

U-BT ocupă locul doi în clasament, pe când BC Mureș se clasează pe trei.

*Foto: Bathori Zsigmond

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești andy :

    Meci
    Muresul va castiga fara probleme la peste zece puncte. Are un antrenor net superior.

    cu 8 ani în urmă (12.02.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Statistica cu ultimele 4 meciuri nu tine. Muresul castigat toate meciurile serioase din ultimii ani si a creat mereu foarte multe probleme Clujului, cred ca a fost mereu cea mai incomoda echipa. Victoria Clujului inaintea acestor 4 infrangeri a fost total irelevanta si a fauct partea din strategia lor a ocupa o pozitie care sa le ofere posibilitatea a juca cu Cluj in sferturi. Pot fi batuti de data asta mai mult ca oricand daca se va castiga lupta pe pozitiile 4,5 cum ar fi si normal de altfel.

    cu 8 ani în urmă (12.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!