Stiri Cupa României Masculin

BC Mureș a câștigat și partida a doua cu CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.09.2015

BC Mureș a câștigat partida a doua contra lui CSU Sibiu din cadrul primului tur al Cupei României. Echipa lui Audrius Prakuraitis a început în forță partida și după 10 minute avea un avans de 17 puncte. Sibienii au echilibrat partida în actul secund, pentru a intra la pauză cu scorul de 52-42. În repriza secundă, echipa condusă de Dan Fleșeriu nu a mai putut face nimic și s-a văzut învinsă cu scorul de 97-73.

Mareks Jurevicius a fost cel mai bun jucător al gazdelor cu 16 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări. Laszlo Polyak a terminat cu 15 puncte, 4 pase deicisve și 2 recuperări.

Marek Klassen a fost principalul remarcat al sibienilor cu 16 puncte și 7 pase decisive. Vlad Tincu a reușit 12 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive.

Vom reveni cu mai multe detalii!

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu sibiu
    Foarte slaba prestatie tare mi-e teama ca anul acesta ne vom bate la retrogradare.cred ca a fost un mare exces de zel renuntindu-se la aproape toata echipa de anul trecut cu atit mai mult cu cit unii dintre jucatori au dorit sa continue.o echipa nu se co strueste peste noapte. m-as sa nu am dreptete.oricum o sa fiu alaturi de echipa, asta ne-a mai ramas pe plan sportiv la sibiu.

    cu 8 ani în urmă (27.09.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    tineri jucatori
    Am observat ca la +22, la inceputul sfertului 4, aavand si +9 din meciul tur , antrenorul Prakuraitis juca cu Polyak si FRaseniuc. Cand vor avea sanse tinerii jucatori romani sa demonstreze ceva ? Au primit 2 ,5 minute pe final. Oare BArabasi, Oprea si TIbarna nu puteau juca mai mult, in acest meci ?
    Dupa aceea ne plangem ca nu avem jucatori romani si ca sunt scumpi.
    Pablo LAso a acordat minute bune lui Hernangomez si Doncic, jucatori de 18 ani, in finala Cupei Intercontinentale, ieri. Dansul cum poate ?

    cu 8 ani în urmă (27.09.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    Mid
    Pe langa echipa slaba aveti si o "galerie" de retardati si nesimțiți

    cu 8 ani în urmă (27.09.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe florin iacob :

    Comentariu modificat de catre Total Baschet
    Asa numesti tu 18 suporteri care au acoperit toata sala din Mures si au cantat non stop indiferent de rezultatul de pe tabela.

    cu 8 ani în urmă (27.09.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    Haha
    Sint român, dar tu tot retardat esti

    cu 8 ani în urmă (27.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!