Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș a intrat oficial în faliment

Eduard Popa

Eduard Popa
13.07.2019

BC Mureș a intrat oficial în faliment

bc mures oficial faliment

Povestea clubului de baschet BC Mureș Târgu Mureș este oficial închisă. Asta după ce Tribunalul specializat Mureș a decis oficial intrarea în faliment a clubului.

Astfel, pe portaljust.ro a apărut vineri, 12 iulie, următoarea soluție pe scurt:

„Admite cererea formulată de administratorul judiciar, Cabinet individual de insolvență Liahu Doru, al debitorului ASOCIAȚIA BASCHET CLUB MUREȘUL, cu sediul în Tîrgu Mureş, strada Parcul Municipal nr. 1, Sala Sporturilor, județul Mureș, cod unic de înregistrare: 14372004, având ca obiect intrarea debitorului în faliment și, în consecință În temeiul art. 38 alin. (1), art. 145 alin. (1) A. și art. 146 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, decide intrarea debitorului în faliment în procedura generală.”

Reamintim că trupa mureșeană avea o datorie de 4,4 milioane de lei (aproape un milion de euro). 37 de jucători se aflau pe lista creditorilor, cu datorii totale de 1,5 milioane de lei. Cei mai mulți bani aveau de luat Alhaji Mohammed (peste 190.000 de lei), Goran Martinic (aproape 160.000 de lei) și Ivan Ivanonic (124.000 lei). De asemenea, BC Mureș are mari datorii către agenții de impresariat, agenții de zbor, hoteluri, servicii de pază, șamd.

Vezi aici document cu toate datoriile acumulate de clubul BC Mureș

*foto:  Csaba Toth

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu RG3 :

    .
    Păcat, dar meritat. Asa ceva nu se mai poate.

    cu 4 ani în urmă (13.07.2019) Raspunde
  • Fenerbahce Alagöz Holding alxatl :

    management de excepție
    Iar acum, clubul nou are aceeași conducere. Același management și se așteaptă rezultate. Nu înțeleg cum jucătorii se pot lăsa păcăliți de astfel de oameni, mulți dintre ei având minim 2 mandate la fostul club (Martinic, Gajovic, etc.). Nu înțeleg cum astfel de oameni au tupeul ca după ce și-au bătut joc de munca cinstită și frumoasă alor unor jucători, să o ia de la 0 ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

    cu 4 ani în urmă (13.07.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Da din păcate !!!
    Si in sport ar trebui alti OAMENI...!??si alte viziuni.

    cu 4 ani în urmă (13.07.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @alxatl
    Asa e, niște escroci care nu sunt trași la răspundere, în orice tara normala ar fi fost.....

    cu 4 ani în urmă (14.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!