Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș câștigă prima partidă în campionat în fața lui Gaz Metan

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.10.2013

BC Mureș a câștigat prima partidă din această ediție a LNBM . Formația lui Srecko Sekulovic s-a impus cu scorul de 89-10 în fața celor de la Gaz Metan. După trei sferturi excelente, gazdele au avut emoții pe final, risipite însă de Ivan Ivanovic. Sârbul a avut o prestație senzațională reușind 26 de puncte și 13 recuperări.

Revenim cu cronica meciului și mai multe amănunte!


BC Mureș intră la cabină cu un avans solid în fața Mediașului. După un prim act echilibrat, gazdele au trecut în față după un joc excelent din spatele semicercului de 3 puncte. Vaidotas Peciukas este principalul marcator al primei reprize cu 14 puncte. De partea cealaltă, Jake Koch a marcat 9. Ivan Ivanovic este aproape de un double double, după 20 de minute el înregistrând 9 puncte și 8 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Silviu
    Felicitari Silviu!!! Suntem mandri de tine! Te asteptam in arena Antonio Alexe pentru standing ovation chiar daca vei juca la adversari

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!