Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș caută să se revanșeze la Pitești

Noémi Csiki

Noémi Csiki
24.01.2015

BCMU Pitești și BC Mureș se vor întâlni duminică în cadrul etapei a 16-a a LNBM.

Conform calculelor hârtiei, argeșenii pornesc din postura de favorită, având un bilanț de 9 victorii și 5 înfrângeri în sezon, față de cele 6 victorii și 8 înfrângeri ale mureșenilor. În partida tur, mureșenii au fost aproape de a obține victoria, dar piteștenii au fost cei care s-au impus (scor 78-85). Atunci, în lotul tigrilor erau trei ex-piteșteni. Între timp, Sinadinovic a fost înlocuit de Adamovic, Corpodean a plecat la Oradea, și a rămas Barro, care în ultimele partide a avut prestații sub media lui. De fapt, jocul întregii echipe pare să traverseze o nouă perioadă grea. Cu o evoluție similară celor de la meciurile de la Mediaș și Craiova, mureșenii ar fi pradă ușoară pentru echipa din Trivale care a arătat un joc de echipă bine pus la punct. În această săptămână însă, și dintre elevii lui Șapera au plecat doi baschetbaliști: Faber și Kovacevic.

Pentru mureșeni, fiecare punct contează pentru a se menține în cursa pentru playoff, iar pentru piteșteni, o victorie ar fi obligatorie în acest meci, disputat pe teren propriu.

Confruntarea începe la ora 19:50 și va fi transmisă în direct pe DigiSport. Brigada care va oficia partida este compusă din Alexandru Olaru, Fabiana Martinescu, István Bertalan și comisarul Romi Stănciulescu.

Foto: Zsigmond Báthori

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    vom invinge
    Avem nevoie de victorie ca de aer, publicul va sustine va fi o atmostfera infernala in sala, este inportant sa ne concentram si sa terminam pe locul 4 ca sa avem avantajul terenului propriu in play-off. fortza bcmu

    cu 9 ani în urmă (25.01.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    BC Mures
    Și noi avem nevoie de victorie și încă mare! HAI BC MUREȘ! Huj Huj hajra!

    cu 9 ani în urmă (25.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!