Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș cedează și în fața Craiovei și ajunge la 6 înfrângeri consecutive

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.04.2016

SCM U Craiova a încheiat cu o victorie sezonul regulat. Formația din Bănie s-a impus pe terenul lui BC Mureș în ultima etapă din faza a 2-a și și-a asigurat astfel poziția a 4-a în clasament, una care îi conferă avantajul terenului propriu în prima rundă de play-off.

Startul de partidă a fost unul bun pentru gazde, care au început mai bine și-a au condus în primele 5 minute ale sfertului, cu un avantaj maxim de 6 puncte. Craiova a revenit, a preluat conducerea pentru a câștiga sfertul inaugural cu scorul de 20-18. Perioada a doua de joc a aparținut tot oltenilor care s-au impus cu 19-14 și intrau cu 7 puncte avantaj la cabine. În repriza secundă, tot SCM U Craiova a condus ostilitățile, a câștigat și ultimele două sferturi, 19-15, respectiv 17-15 și a administrat al 6-lea eșec consecutiv lui BC Mureș. Scor final între cele două combatante, 75-62.

Mladen Pantic a fost cel mai bun jucător al partidei cu 16 puncte și 10 recuperări. Aaron Johnson și Darius Hargrove au fost singurii care au mai marcat peste 10 puncte pentru olteni, fiecare câte 11 puncte.

Goran Martinic a fost cel mai în formă jucător mureșean cu 16 puncte și 3 recuperări. Mareks Jurevicius a avut 13 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, iar Laszlo Lazar a terminat cu 12 puncte și 8 recuperări.

După acest rezultat, SCM U Craiova și BC Mureș se vor întâlni și în prima faza a play-off-ului, cu avantajul terenului propriu de partea oltenilor.

foto: Csaba Toth

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    salarii?
    ne-am chinuit sa pierdem toate meciurile ca sa jucam in deplasare cu Craiova sau nu mai sunt bani si nu sunt platite salariile?

    cu 8 ani în urmă (06.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Mures
    Ce valoare adaugata aduc baschetului rezultatele din ultimele 2 luni ale Muresului?...nu putem spune ca au pierdut n+1 meciuri ca sa joace ,daca e cazul, meciul decisiv in deplasare!...n-are logica!...sunt probleme de alta natura acolo!....oricum la Craiova o sa joace toti,si Alhadji si Gajovici,s.a.m.d!

    cu 8 ani în urmă (06.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73 :

    Un sezon
    penibil. Indiferent de ceea ce urmeaza.

    cu 8 ani în urmă (07.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Jucatori
    Au jucat toți mai puțin Mohamed.E clar că în playoff lucrurile vor fi mai serioase, dar sunt convins ca băieții au forță sa treacă în semifinale. L-aMureș s-a văzut clar în acest sezon ca sunt dependenți de Al-Hadji

    cu 8 ani în urmă (07.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    Prakuraitis
    Lungu spune, printre randuri, ca antrenorul este vinovat.
    Prakuraitis este un antrenor foarte bun, indiferent despre ce vorbim

    cu 8 ani în urmă (07.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Nu, zău!
    Căline dragă, în orice sport, pentru antrenor vorbesc REZULTATELE!!! Restul e cancan...
    P.S. Aș prefera să ne „spălăm rufele” pe site-ul nostru, dar a murit demult!...Poate fi și asta o explicație?!

    cu 8 ani în urmă (07.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    campioni
    Acum ca Prakuraitis a plecat cred ca vom castiga campionatul. Miraculos nu vom mai avea accidentati si o sa-i batem pe toti.

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms:

      @mariuscalin
      ...și te-ar mira?!

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!