Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș conduce la pauza meciului cu U BT Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
18.04.2015

BC Mureș Târgu Mureș conduce la pauza meciului 3 al primului tur din Liga Naționala de Baschet Masculin pe U BT Cluj-Napoca, cu scorul de 51-42. În cazul unei victorii, mureșenii vor produce prima surpriză a acestui play-off și vor ajunge în semifinalele LNBM, după două victorii pe terenul celor din Cluj. 

BC Mureș a câștigat primele două sferturi ale meciului 3, cu scorul 25-17 și 26-25. La un moment dat aveau chiar și un avantaj de 18 puncte, la scorul de 46-28. Dar clujenii au revenit pe finalul reprizei și cu un parțial de 14-5 au redus diferența la numai 9 puncte. 

Cei mai buni performeri al mureșenilor sunt Ivan Ivanovic și Goran Gajovic, cu câte 13 pct, iar Vaidotas Peciukas a reușit 9 puncte. De partea cealaltă principalul marcator este Darius Hargrove, cu 11 pct, iar Mihai Silvășan are în acest moment 8 puncte. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Air99 :

    Meci
    Clujul facuta din nou KO.

    cu 8 ani în urmă (18.04.2015) Raspunde
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    KO
    winner by KO BC Mures!!! :D

    cu 8 ani în urmă (18.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!