Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș dă ultima reprezentație pe teren propriu în sezonul regulat al LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.04.2016

BC Mureș Târgu Mureș încheie sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un meci în fața propriilor suporteri în compania lui SCM U Craiova.

Această partidă din ultima etapă a sezonului regulat are implicații la nivelul clasamentului  doar pentru BC Mureș. „Tigrii” ocupă poziția 5 în clasament, cu același record ca CSU Sibiu, însă au avantajul partidelor directe. Cu o victorie, elevii lui Prakuraitis ar fi siguri de poziția 5 în clasament. Dincolo, SCM U Craiova nu poate pierde poziția a 4-a din clasament și nici poate urca. În eventualitatea unei victorii a lui BC Mureș în acest ultim joc, aceștia se vor duela cu Craiova în prima rundă din play-off.

BC Mureș traversează o perioadă mai puțin fastă. Mureșenii au ajuns la 5 înfrângeri consecutive. De asemenea, Audrius Prakuraitis se confruntă și cu probleme de lot, în ultima partidă Alhaji Mohammed și Goran Gajovic fiind accidentați.

SCM U Craiova are un blinaț excelent în ultimele 5 partide, 4 victorii și o singură înfrângere. Oltenii au reușit să schimbe liderul de două ori, după ce au învins pe teren propriu în etape consecutive pe CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank.

Partida de miercuri, 6 aprilie, dintre BC Mureș și SCM U Craiova este programată de la ora 19:30 la Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!