Stiri Cupa României Masculin

BC Mureș depășește Miercurea Ciuc, dar nu are speranțe la calificare

Noémi Csiki

Noémi Csiki
30.09.2012

89-60
(17-13 , 20-13 , 29-14 , 23-20)

 

  Statistică

 

BC Mureș și Perla Harghitei Miercurea Ciuc s-au întânit în ziua a treia a turneului din Sibiu din cadrul Cupei României. Înainte de acest meci, terminat cu victorie mureșenilor, pentru harghiteni șansele de calificare erau deja nule, iar pentru mureșeni această victorie era obligatorie, dar insuficientă pentru calificare.

Cele două echipe au menținut un scor strâns până la sfârșitul primului sfert, când mureșenii au reușit un scor parțial de 9-0, care a continuat și în sfertul al doilea, după care avantajul lor a continuat să crească în mod constant. La pauză, scorul era 37-26 în favoarea mureșenilor. În sfertul al treilea, BC Mureș și-a mărit avantajul cu încă 15 puncte. În ultimele zece minute nu s-a mai putut întâmpla nimic care să schimbe situația, și întânirea s-a terminat cu scorul de 89-60.

Darko Balaban a fost foarte aproape de un double-double, cu 14 puncte și 9 recuperări. Branko Cuic a totalizat 18 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive. De asemenea, el a fost faultat de 9 ori, ceea ce a condus la multe aruncări libere. Matija Ceskovic a reușit 15 puncte și 7 pase decisive, iar Andrija Ciric 15 puncte, 5 recuperări și 5 intercepții.

De partea ciucanilor, Zack Henifin s-a remarcat cu 15 puncte și 5 recuperări, iar Franko Filipovic cu 12 puncte și 5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!