Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș egalează seria cu BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.04.2017

BC Mureș Târgu Mureș a egalat seria din sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin cu BC CSU Sibiu. Vicecampioană a arătat cu totul o altă față în meciul secund, s-au impus și au preluat avnatajul terenului propriu.

Partida a început cu formația gazdă având inițiativa, care a pus rapid 4 puncte pe tabelă. Pivoții Mureșului au fost penalizați cu câte un fault în primul minut de joc. Sibiul a păstrat avantajul, nu mai mare de o posesie până spre jumătatea sfertului, când Kalve și Santa îi duceau pe oaspeți pentru prima dat la conducere. Finalul actului inaugural a fost unul cu puține puncte și încheiat apoi la egalitate, 16-16. Mureșenii și-a găsit tirul de la distanță în secvența a doua meciului și au reușit să-și creeze un avantaj important, 27-20, după tripla lui Kalve. Gazdele nu au găsit răspunsul și diferența de pe tabelă se menținea și la intrarea la cabine. Mureșul a găsit ușor drumul coș în sfertul trei, iar Martinic, Reed și Markovic au marcat puncte ușoare din apropiere, facilitând desprinderea Mureșului, 57-37 cu 13 minute rămase de joc. Până la finalul sfertului trei doar Mijajlovic avea să mai înscrie, un coș de două puncte. Cu gândul mai mult la faza ofensivă și cum să recupereze din deficit, sibienii au permis coșuri ușoare și Mureșul nu a avut nicio problemă în a-și menține avantajul. Pe final de meci cei doi antrenori și-au rulat loturile, iar partida avea să încheie cu scorul de 75-54 în favoarea lui BC Mureș.

Goran Martinic a fost omul meciului cu 20 de puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări. Radovan Markovic a venit de pe bancă cu 12 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Kalve și Reed au încheiat fiecare cu câte 11 puncte, iar Dalibor Djapa a avut 10.

Bogdan Popescu a încheiat cu 15 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă pentru gazde. Kevin Hardy a totalizat 12 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!