Stiri

BC Mureș, fără un jucător important și antrenorul principal în Lituania

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.10.2016

BC Mureș Târgu Mureș se va deplasa în Lituania pentru partida cu Prienu-Birstono Vytautas, meci contând pentru etapa cu numărul 2 din grupele FIBA Europe Cup. Mureșenii au întâmpinat însă probleme înaintea acestui duel, jucătorii Alhaji Mohammed și Tudor Bichiș, respectiv antrenorul Barnabas Szaszgaspar nu au mai efectuat deplasarea în Lituania din cauza unor probleme medicale. 

Conform site-ului oficial al clubului din Târgu Mureș, cei trei au fost diagnosticați cu enterocolită. De asemenea, jucătorii Dalibor Djapa și Polyák László au manifestat aceleași simptome, însă cei doi au fost recuperați pentru meciul din țara baltică, iar în rest, până la această oră, nu au fost găsite alte probleme în cadrul lotului. Secundul George Trif va sta pe bancă la meciul cu Prienu de miercuri.

Startul întâlnirii se va da la ora 18:30, ora României, jocul nefiind televizat în țara noastră. 

*Foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!