Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș găzduiește următorul episod al duelului cu U BT Cluj

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.04.2015

LNBM

Play-off / Faza I

Meciul 3: sâmbătă, 18 aprilie
ora 18:30 

Meciul 4 (dacă este cazul): duminică, 19 aprilie
ora 19:45 

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

2-0 Fișa meciului 0-2

Seria dintre BC Mureș și U BT Cluj continuă la Tîrgu Mureș sâmbătă, după ce mureșenii au câștigat două meciuri în fieful clujenilor săptămâna trecută (scor 77-81, respectiv 67-74).

Astfel, elevii lui Țenter se văd obligați să câștige pentru a rămâne în cursă pentru semifinalele campionatului, în timp ce BC Mureș are nevoie de o singură victorie pentru calificare. Mureșenii au arătat un joc bun la Cluj, chiar dacă i-au permis adversarilor să revină în primul meci, care s-a încheiat la o diferență de doar patru puncte după ce BC Mureș avea un avantaj de peste 10.  U BT, în schimb, a făcut două meciuri în care parcă lipsea dorința de a câștiga, cu multe greșeli și fără succes în fața defensivei mureșene. În săptămâna care a trecut de atunci, ei au avut timp să își refacă planul de joc și neavând voie să greșească din nou, ei vor da, cu siguranță, tot ce pot pentru a continua campionatul.


De cealaltă parte, și mureșenii sunt conștienți că seria încă nu s-a încheiat și vor încerca să facă un meci trei care să le aducă calificarea. Echipa care se va califica din această serie se va întâlni în semifinale cu învigătoarea seriei dintre Steaua și CSM Oradea, care continuă tot sâmbătă (și dacă e cazul, duminică) pe terenul bihorenilor, care au fost învinși în primele două meciuri, la București.

Meciul 3 dintre BC Mureș și U BT Cluj va începe la ora 18:30 la Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș și va fi arbitrat de către Alexandru Olaru, Fabiana Martinescu și Ciprian Ciocan, iar comisarul FRB va fi Radu Bucerzan. Dacă se va ajunge la meciul 4, acesta va începe duminică de la ora 19:45 și va fi televizat, iar arbitrii vor fi Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Alexandru Anica, comisar Marian Oprea.

Foto: Nagy Melinda, u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!