Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș, impecabilă la aruncările libere în confruntarea cu "U"-BT Mobitelco

Paul Olar

Paul Olar
23.03.2014

BC Mureș Târgu-Mureș a trecut sâmbătă seara de "U"-BT Mobitelco cu scorul de 88-81, într-o dispută ce a contat la etapa cu numărul XXIV din Liga Națională de baschet masculin. Datorită victoriei obținute în Sala Sporturilor "Horia Demian", mureșenii au luat o opțiune serioasă pentru obținerea avantajului propriu în prima rundă a Play-Off-ului.

Încleștarea de la Cluj-Napoca a fost una echilibrată, în care diferența s-a făcut în partea secundă, la succesul oaspeților contând enorm calmul afișat în momentele critice. Un exemplu a lucidității trupei lui Srecko Sekulovic este reprezentat de aruncările libere. Aici, Martinic și compania au fost perfecți, totalizând 12/12.

Cele mai multe libere le-a reușit Vaidotas Peciukas, 6 la număr, în timp ce fundașul muntenegrean amintit anterior a izbutit 2/2. Nu în ultimul rând, Ivan Ivanovic a contabilizat 4/4, "alb-albaștrii" aflându-se la întâia performanță de acest gen în actuala stagiune.

Doar Energia Rovinari, în partida cu Steaua, respectiv BC Timișoara în meciul cu CSU Sibiu, se pot lăuda cu 100% la aruncările libere.  La polul opus se află BC Timba Timișoara, formație ce a ieșit în evidență cu 33.3% de la linia de pedeapsă în duelul cu Farul Constanța.

*Foto: Báthori Zsigmond

1 comentariu la aceasta stire:
  • veghetor :

    Atenție la tabla adunării!
    6+2+6=???

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!