Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș obține a opta victorie în LNBM în meciul cu Timba

Noémi Csiki

Noémi Csiki
20.12.2013

 Liga Națională 
 Etapa 13

  59-86
(10-19, 13-20, 20-22, 16-25) 

Sala Constantin Jude 

             1-12 Statistica              8-3

Meciul dintre Timba Timișoara și BC Mureș a fost ultimul pentru ambele formații în acest an calendaristic.

Gazdele au început cu Popa, Mihuți, Pătru, Păcurariu și Florveus, iar mureșenii cu Martinic, Jelenic, Browm, Ivanovic și Mladenovic. Timișorenii au beneficiat de un 5-0 la start, dar BC Mureș a replicat rapid și până la sfârșitul primului sfert avea deja un avataj de aproape zece puncte (10-19), la acare a adăugat încă șapte în sfertul al doilea, astfel la pauză tabela arăta 23-39.

A doua jumătate a partidei nu a mai avut istoric. A urmat rularea rezervelor, un sfert trei mai echilibrat, după care în ultimele zece minute oaspeții și-au mărit ecartul seminificativ, până ce tânărul Norbert Steff a închis tabela cu singurul său coș marcat în cursul partidei, la 59-86.

Goran Martinic a fost din nou principalul performer al mureșenilor, cu 24 de puncte și 9 recuperări, Ivan Ivanovic a reușit un double-double cu 21 de puncte și 1o recuperări, iar Ivan Jelenic a adăugat 15 puncte. Pentru Timba, John Florveus a totalizat 14 puncte și 9 recuperări, Alin Andrieș 8 puncte și 9 recuperări, iar Florin Popa și Valentin Păcurariu, câte 12 puncte.

BC Mureș termină anul cu o serie de șase victorii consecutive și un bilanț de 8-3 și souă restanțe, iar Timba este una dintre cele trei echipe cu câte o singură victorie în sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!