Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș pleacă cu prima șansă în fața lui Dinamo

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.01.2017

BC Mureș Târgu Mureș revine în Liga Națională, după duelul de marți din cupele europene. Vicecampioana României se duelează duminică cu Dinamo București, într-o partidă ce va demara la ora 18:00, pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Mureș.

Ocupantă a poziției a șasea în clasament, formația pregătită de Barnabas Szaszgaspar și George Trif a acumulat până la ora actuală 7 victorii și 6 înfrângeri.

În ultimul meci din 2016, tigrii s-au impus convingător în deplasarea efectuată la Cluj-Napoca, pe terenul lui U-BT. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 104-89, fiind urmată de un nou joc în FIBA Europe Cup. Acolo însă, mureșenii nu au mai strălucit și au fost depășiți de Sodertalje Kings, scor 88-68.

Drept urmare, BC Mureș a acumulat a treia înfrângere din grupă și este ca și eliminată din competiție, urmând a se axa pe întrecerile interne.

De partea cealaltă, cu doar două succese la activ, Dinamo București are parte de un debut extrem de modest. Gruparea din capitală este lanterna roșie a Ligii Naționale, întrucât are un meci mai puțin disputat decât BCM Olimpic Baia mare.

Datorită valorii lotului și a avantajului terenului propriu, BC Mureș pleacă duminică cu prima șansă.

*Foto: Csaba Toth

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!