Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș primește vizita campioanei

Noémi Csiki

Noémi Csiki
13.02.2014

LNBM
Etapa 18

vineri, 14 februarie
ora 17:45

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș  
11 - 6 Statistica 13 - 4

BC Mureș și CSU Asesoft se întâlnesc din nou în data de 14 februarie. Cele două echipe au jucat o dublă manșă în sferturile de finală ale Cupei României în urmă cu o lună. Atunci, ambele au câștigat meciul de pe teren propriu, dar victoria ploieștenilor a fost decisivă, astfel ei au fost cei care au obținut calificarea în Final Four.

Reeditarea finalei se anunță din nou interesantă. Deși campioana este mai bine cotată, partida este deschisă oricărui rezultat. Mureșenii au trecut printr-o perioadă dificilă, îngreunată de accidentarea lui Goran Martinic, dar au pus capăt seriei de înfrângeri la Timișoara, unde fundașul muntenegrean a reușit prima prestație bună în acest an calendaristic. Asesoft vine după trei victorii consecutive, și în returul campionatului au pierdut un singur meci, dar au trecut foarte greu de BC Timișoara.

Pentru ambele echipe, fiecare punct contează în momentul de față pentru o clasare cât mai bună la sfârșitul sezonului regulat, în lupta pentru primele patru poziții în clasament.

Meciul va fi arbitrat de către Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Alin Faur, iar comisarul FRb va fi Romi Stănciulescu. Meciul va fi televizat în direct pe DigiSport, cu începere de la ora 17:45. 

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    11-6?
    Cand a pierdut BC Mures 6 meciuri?

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    si normal
    adica cum sa lipseasca ciulinele?!? cu ajutoarele lui fidele?!? nici daca pica bombe nu poate lipsi ciultioru sef de la asa meci greu pt echipa lui de asehotzi...pacat de baschetul autohton care in felul asta nu are cum sa progreseze!!!

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    halal presedinte e club?
    acum citeva zile celebrul presedinte de club al BC Mures a fost prezent la TurneulU20 organizat de LPS TG Mures unde si-a permis sa transmita, la o discutie avuta de antrenorul ploiestenilor cu masa oficiala,cerebrala reactie " mai vedeti-va mai tiganii dracului de treaba, ce vreti sa cistigati?" Replica nu a intirziat:Tu vorbesti care esti mai negru ca toti! Asa ca las-o jos cu asehotii ca macane seful vostru de club, cel negru de ciuda ca echipa CSS Ploiesti a invins o echipa care are pe echipament BC Mures desi este a LPS-ului!Asa ca reactia presedintelui este una NERVOASA tinind cont de ce il asteapta miine cu ASEHOTII!Mai ales ca de la un timp, se pare ca iubeste si ciulinii!

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014)
    • YMCA Tiger:

      ...
      stai sa pun in google translate sa inteleg ceva

      cu 10 ani în urmă (14.02.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    marvashar
    Te rog mai scrie odata ce ai vrut sa spui ca nu se prea intelege

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!