Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș primește vizita celor de la BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
09.12.2017

bcm u pitesti bc mures

BC Mureș Târgu Mureș revine pe parchet, după ce etapa trecută a cerut amânarea partidei cu Timba Timișoara. Astfel, elevii lui Barnabas Szaszgaspar înfruntă pe teren propriu BCM U Pitești, în etapa a opta a LNBM.

BC Mureș are în acest sezon 2 victorii și 4 înfrângeri, ambele acasă. Din cauza problemelor financiare, mureșenii au rămas începând cu această etapă fără trei dintre cei mai buni jucători de până acum: Deven Mitchell, Milvoje Mijlovc și Sasha Mladenovic. Lotul mureșenilor va fi format acum din cei doi internaționali suedezi: Dino Pita și Jonathan Person și contingentul de jucători români, condus de Szabolcs Santa și Alin Borsa.

De partea cealaltă BCM U Pitești este pe val. Elevii lui Hristu Șapera au reușit șase victorii consecutive, după înfrângerea din prima etapă de la Cluj. În runda precedentă, BCM U Pitești a învins Poli Iași cu scorul de 78-68. Andriy Agafonov a adunat 22 de pct și 9 recuperări, în timp ce Porter Troupe a strâns 19 pct și 5 recuperări.

Cele două echipe s-au întâlnit și în primul tur al Cupei României. Piteștenii au câștigat dubla manșă cu Mureșul, după ce au obținut o victorie pe teren propriu, 72-63 și au pierdut la limită în deplasare, 73-72. În total, cele două formații au jucat împreună de 30 de ori iar scorul este unul extrem de echilibrat, 16-14 pentru BCM U Pitești.

Partida dintre BC Mureș și BCM U Pitești va începe de la ora 19:30. Meciul, din păcate, nu va fi transmis nicăieri.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!