Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș primește vizita celor de la Gaz Metan în prima etapă a LNBM

Noémi Csiki

Noémi Csiki
03.10.2014

LNBM
Etapa I


Sâmbătă, 04.10.2014
Ora 18:00


Sala Sporturilor Tîrgu Mureș



  Fișa meciului  

Pentru BC Mureș și Gaz Metan Mediaș, noul sezon al LNBM începe cu înfruntarea din Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș sâmbătă, de la ora 18:00.

Dintre cele două echipe, BC Mureș pare favorită, nu numai datorită avantajului trenului propriu. Gaz Metan începe sezonul cu un lot nou de jucători, și se confruntă cu accidentări: Gediminas Navickas va rata, foarte probabil ocazia de a juca împotriva fostei sale echipe, lituanianul fiind accidentat. Mureșenii au un lot mai puternic și cei mai mulți dintre jucători se cunosc deja bine între ei. Totuși, în partidele din Cupă, tigrii au arătat că mai au de lucru la jocul echipei, chiar dacă potențialul lor este mare.

Ambele echipe au pierdut la scor în optimile de finală ale Cupei, dar BC Mureș s-a calificat în sferturi din poziția de „best loser”, după ce a câștigat unul dintre cele două meciuri cu Steaua București și diferența de scor ale celor două partide a fost foarte mică. Gaz Metan a pierdut ambele întâlniri cu BCM U Pitești.

În LNBM, echipele nu mai sunt obligate să mențină un jucător român în teren pe toată durata partidei, prin consecință, antrenorii au mână liberă la folosirea străinilor, ceea ce se va vedea, foarte probabil în jocul mureșenilor.

Partida va fi arbitrată de Mircea Șerban, Șerban Rașoga și Valentin Negrea, iar observatorul delegat din partea Federației va fi Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!